Güle güle kullanın aracınızı.Ben de 125R için almayı düşünüyorum Rosso'dan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Mitoqondri, maşaallah hayırlı olsun motorunuz; kazasız cezasız kullanırsınız inşaallah.Lastik hakkında şimdiye kadar ırc dışında michelin, pirelli gibi lastikleri kullanmamış olsam da değişmenizi öneririm. Çünkü virajlarda ve özellikle frenlemede çok daha iyi olabileceklerini tahmin ediyorum.
Saolun hocam teşekkür ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
700tl civarında bi fiyata aldım motolastikten ordaki arkadaşlar çok ilgililer marka model sorup ona göre size seçenekleri söylüyorlar. Michelin biraz daha sert bir lastik dolayısıyla uzun ömürlü diabloya nazaran. Ben zaten çok binemiyorum okuldan dolayı uzun ömürlü olup güneşten bozulacağına çabuk bitsin daha iyi performans versin istedim ve rossoyu seçtim. Motoru çok kullanıyorsunuz michelin seçmeniz daha mantıklı. Ayrıca irc lastiklerim 2011 yapımıydı 3 yıl her türlü hava koşuluna maruz kalıp iyice lastiklikten çıkmıştı. o şekilde yaklaşık 2bin km kadar kullandım çok geç ısındığı için kısa mesefalerde sıkıntı yarattığı zamanlar oldu ısındıktan sonra çok korkunç bir lastik değil. rosso ise her halukarda yumuşacık bir lastik adeta yapışıyor yola. Tercihi yapacağınız kilometreye ve kullanım koşullarına göre yapmanız daha mantıklı olur
Hocam cevap için teşekkür ederim..
Ben günlük kullanıyorum motoru.. Günde 20-30 km filan yapıyorum.. Belki hafta sonları ufak bi gezinti o kadar..
Uzun yol yapmıyorum.. Yaparsamda teecihim motor olmuyor kesinlikle.. Aracımla yapıyorum..
Bunları düşünürsek Rosso mu almalıyım ? Yoksa michelin mi çözemedim..
Irc'ler şu anlık iyi gibi.. Bundan önce pcx'im vardı ırc'ler kışın iyi iş çıkardı.. Sıkıntı yaşamadım..
Rosso'lar ile kaç km yol yapılır ? Kaç sene kullanabilirim ?
Günlük kullanımda ne kadar zaman dayanır ?