arkadaşlar ucuz yollu ve kaliteli bir kask almak istiyorum. nedir önereceğiniz marka ve modeller.
ucuz yollu derken olabildiğince ucuz artık. 100-200 liralık da demiyorum tabii ki. şöyle binli rakamları bulmadan ne alabilirim sizce?
Emreaydin69 ve cx571 e cevaplar icin tesekkur ederim, kask olarakta 1000tli gecmicek shark,agv ve icon oneririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Ben motoru alirken benzini 97 koysam nolur demistim, yetkili kursunsuz 95 kullan yoksa 6 ay sonra her tarafindan sikinti cikar falan gibi bisey demisti, 95 iyidir heralde![]()
Nolan N86 değerlendirebilirsin....kafa yapına uyuyorsa es geçme derim.arkadaşlar ucuz yollu ve kaliteli bir kask almak istiyorum. nedir önereceğiniz marka ve modeller.
ucuz yollu derken olabildiğince ucuz artık. 100-200 liralık da demiyorum tabii ki. şöyle binli rakamları bulmadan ne alabilirim sizce?
Bana da serviste 95 oktan kullanmamı söylediler.Doğrusu bu olsa gerek :cat:
Arkadaslar bizim motorun karterin ordaki yag gosteren cam bolmesinde sifir yag var ? Gosterge tablosunda bi uyari yok, motor daha 700 kusur kmde bu arada sogukken kontrol ettim yag bitmis olabilirmi ? Kusura bakmayin acele ile yazdigm icin imla hatasi olabilir
Repsollu arkadaşlar Binlik sanıyor hemen yarışa giriyorlar bir tanesini bozdum sapaktan hemen kaçtı
repsol olmamış,bence
Arkadaslar bizim motorun karterin ordaki yag gosteren cam bolmesinde sifir yag var ? Gosterge tablosunda bi uyari yok, motor daha 700 kusur kmde bu arada sogukken kontrol ettim yag bitmis olabilirmi ? Kusura bakmayin acele ile yazdigm icin imla hatasi olabilir
Aynısı Bizim Başımıza da gelmişti Bilirkişi raporu çıkarttır mahkemeden sen anayoldan geliyorsan ve nizami şekilde hız sınırlarına uyuyorsan sen haksız olamazsın ardını ara kardeşim biz 5 sene uğraştık 5 sene sonunda mahkeme taa danıştaya gitti kesin senin çarptığın kişinin tanıdığı bi amcası vardır ondan sana atmışlardır kusuru birde kusur oranı kaça kaç yazmışlar.Merhaba arkadaşlar hatırlarsanız geçenlerde kaza yaptım demiştim ve bugün sonuçlandı kaza raporu.. Ben nasıl oldu anlamadım ama bilir kişi beni suçlu bulmuş ara yoldan çıkan bayan(!) sürücü de ise kusur bile yokmuş nasıl bir sonuçtur şaşırdım kaldım resmen... Şikayet edelim dedim karakola gittik dava açmanız lazım dedi avukat dilekçe falan bin TL tutuyormuş. Nasıl yapsak nasıl olur yardımcı olurmusunuz ??
Selamlar,
Sizin zinciriniz büyük dişlinin tarafında yap biriktiriyor mu? Üstelik ayağın olduğu yerden uzun süre motoru bıraktığım zaman yağ damlıyor.. sizde de oluyor mu benzer şeyler?
Selamlar,
Sizin zinciriniz büyük dişlinin tarafında yap biriktiriyor mu? Üstelik ayağın olduğu yerden uzun süre motoru bıraktığım zaman yağ damlıyor.. sizde de oluyor mu benzer şeyler?