Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şanzımandan olsa motorun gitmez diyor kompresyonda zorladığın icin zincir iz yapmıs olabilir zamanla düzelir diyor ama ne zaman :)

Ön disli , zincir , arka dişli ve bilyelerini degistirecegiz ucuza satan yer varmış ucuza kapatacaz insllh olur , ama olacagınında garantisi yok :pl:

Senin motor kac kmde şimdi. Belkide on dislin ömrünü bitirmistir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

Önce onu değiştir öyle devam et değişikliğe

Yok ya sanmıyorum hani öyle normal birşey değil sanki böyle ön tekerlekte veya nasıl desem arkada bi taş var küçük sürekli böyle onun üzerinden geçiyorum sanki ön amotisör ile alakalı ama servise gösterdim ön amotisörde birşey olamaz dediler ben de sizdede böyle bi sorun var mı diye bilgi almak istedim

kdiner; bu güzel bilgiler için kendi adıma teşekkür ederim :) Gerçekten uğraş vermişsin helal olsun...

Ben de bugün motul 5100 10-40 yağımı aldım güzel motorum için :queen: Yarın 1000km olacak ve yağını değiştireceğim. Mondialin kendi yağına güvenemedim bir türlü.

Motorumun hiç fotoğrafını koymamışım bugüne nasip oldu. Beğenenler maşallahı eksik etmesin, nazar değmesin bana ve motoruma :p

Herkese hayırlı ramazanlar...Saygılar, sevgiler :rendeer:

Motosikleti
Henüz yok.
Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin benimkide siyah bu motorun sevmediğim tek şey jantın siyah olması yapıcak birşey yok, arkadaşların plakalık ses işini plakalık kısmında plastik plakalık varsa sökün plakayı öyle monte edin sesden birşey duymayacaksınız. Bu arada ismim kemal hepinizle tanışdığıma memnun oldum.

Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin benimkide siyah bu motorun sevmediğim tek şey jantın siyah olması yapıcak birşey yok, arkadaşların plakalık ses işini plakalık kısmında plastik plakalık varsa sökün plakayı öyle monte edin sesden birşey duymayacaksınız. Bu arada ismim kemal hepinizle tanışdığıma memnun oldum.

Kemal plastik plakaligi sokmeyip plastik ile çamurluk plastiğin birbirine temas ettiği yere çift taraflı sünger koysak nasil olur?

Ben plakanin etrafına şu sivri kenarlara çekilen fitillerden çektim. Ne titreme var ne de başka bir şey. Görünüm olarak da güzel.

Motosikleti
Henüz yok.
Kemal plastik plakaligi sokmeyip plastik ile çamurluk plastiğin birbirine temas ettiği yere çift taraflı sünger koysak nasil olur?

bende plastik plaka yok sadece plaka var ve ben şu ana kadar zırıltı duymadım, deneyip görmeniz gerek ama ikisini sıkı bir şekilde kavraması lazım ki zırıltı yapmasın deneyin olmazsa benim dediğim gibi yaparsınız.

Selam arkadaşlar...

Ben motorumun arka amortisörleri biraz daha kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? 2-3 cm kadar kaldırma şansımız var mı? Motorun arkası normal haliyle cılız görünüyor. En azından dediğim gibi amortisörleri 2-3 cm kadar kaldırabilirsem süper olacak. Ya da ne bileyim driftime uygun başka yüksek amortisör olur mu? Fikirleri olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

Motosikleti
Henüz yok.
Selam arkadaşlar...

Ben motorumun arka amortisörleri biraz daha kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? 2-3 cm kadar kaldırma şansımız var mı? Motorun arkası normal haliyle cılız görünüyor. En azından dediğim gibi amortisörleri 2-3 cm kadar kaldırabilirsem süper olacak. Ya da ne bileyim driftime uygun başka yüksek amortisör olur mu? Fikirleri olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

ben yükseltmekten çok amortisörlerin yumşatılmasını ıstiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

İkinci el piyasası yok cidden bu motorun. 2-3 haftadır ancak bir kişi aradı oda 2.300 verim dedi. 4300 km deki garantisi 10 ay devam eden temiz motorumu 2.500 lira istedim. Hala tık yok :)

Bir üstteki teknik bilgilerde benzin musluğu yukarı doğruyken yedek depo demişsin benimkine baktım doğru hatırlıyorum yukarı doğru aldığımdan beri oyle ben şimdi hep yedek depodamı gidiyom :) :(. yedek depo açıkmı oluo onu anlamadım .

Arkadaşlar az önce 2.el 2014 model Drift'imi sigorta yaptırdım. Ergo Sigorta kampanyalı fiyat 76TL.

Motosikleti
Henüz yok.
Bir üstteki teknik bilgilerde benzin musluğu yukarı doğruyken yedek depo demişsin benimkine baktım doğru hatırlıyorum yukarı doğru aldığımdan beri oyle ben şimdi hep yedek depodamı gidiyom :) :(. yedek depo açıkmı oluo onu anlamadım .

ilk aldığında bayi iki litrelik belki daha az benzin koyuyor o benzinde seni benzinciye kadar götürsün diye ve ancak yedek depoda işe yarayacağı için o şekilde bayi yedek depo kısmına getiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar