değerli düşünce görüşlerinizden bilgi almak istiyorum

Motorumu alali henüz 3 gun oluyor ama plakayi çikaramadim ufak sorun çikti ve kiyafette alamadim motor yatiyor :) revit almayi ďüşünuyordum mont eldiven kask kros shoe zandoma 3 bagli dizzlik falan istanbulda hesaplattim 3000 tl çikti ozden motor bagdat caddesi motoru alirken bu arada bursadayim dün motomax ta çekirgede yazlik Dane Fano yazlik mont 4RAzur sert yumruk korumasi gercek deri eldiven kaskta Ariga MX999S bunlari kullanan öneren varmi yada neleri önerirsiniz birde şu airhawk tan almak mantiklimi epey yazdim kusura bakmayin yüzdük yüzduk son düzluge geldik

saygilarimla

motomax'ten aldığım ürünlerle ilgili yazılarım var. bakabilirsin.
Tüketici Hakem heyetine şikayet ediyorum şimdide.

Kimse yokmu yardimci olcak bursali arkadaslar nerdesiniz

Motosikleti
Hero X Pulse 200

bursadaki motomax iyidir ben bugüne kadar sorun yaşamadım ilgili ve güleryüzlü arkadaşlar var..

kıyafetler hakkında bilgim yok fakat airhawk için konuşabilirim; çok güzel bişey olduğunu düşünüyorum uzun yollarda çok iş görür ama 350 tl (sanırım fiyatı böyle bişey) edermi? etmez. deniz yatağının kafa kısmını kesip kendimize benzer bişey yapabiliriz bence :mrgreen:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S

Saydığınız malzemelerden hiç birini kullanmadım ama Motomax'in yanı sıra Küçük Sanayii'de Kocaman Motor var.Orada da bolca seçenek mevcut oraya da bir göz atın isterseniz.

Ben shubert kask kullanıyorum mont olarakta ıxs kullanıyorum tavsiye ederim

osis*

Arkadaşlar ara sira size motorla ilgili km ilerledikçe bilgi vericem motor şuanda 650 km oldu rodajin bitmesine az kqldi motorda kötü yön yok gibi bişey iki şey kafama takiliyor biri koltuk ikincisi 2.3 vites geçişleri tak sesi hizlanma serilik çok iyi şehir içi çok iyi uzun yol gitceğin yere göre değisir tartisilir yiğit motor çiktimi tarmirden... bu arada buda motor grubum beklerim

https://www.facebook.com/groups/supermototr/
saygilarimla....

Hocam kusura bakmada yazdıklarını okuyana kadar göbeğim çatladı :cyclopsan

Azıcık imla'ya dikkat ederseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
:king:

Son düzenleme:
CROSS motosiklet malzemesi kullanmadım hiç ama arkadaşım Motomax ten 4Riders ın deri montunu aldı gayette memnnun fikir olursa şayet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar