[Bursa - MT]

Piyasada adam gibi esnaf kalmamış arkadaş. Silindir üst kapagında yalama olan deliğe hellicol çektirmiştim ki çektirmez olaydım. saplamayı sıkarken boşluğunu elimle aldım, anahtarla tam tur çevirdim, blok çatladı. Daha 6 diş sıkma payı varken üstelik. Yeni üst kapak orjinal 400 lira. Ya sanayilerin hiç biri uyumlu değil. Sağlam bir kaynak yada yeni parça. Girdi yine.... Bir ay yatış garajda motora.

Piyasada adam gibi esnaf kalmamış arkadaş. Silindir üst kapagında yalama olan deliğe hellicol çektirmiştim ki çektirmez olaydım. saplamayı sıkarken boşluğunu elimle aldım, anahtarla tam tur çevirdim, blok çatladı. Daha 6 diş sıkma payı varken üstelik. Yeni üst kapak orjinal 400 lira. Ya sanayilerin hiç biri uyumlu değil. Sağlam bir kaynak yada yeni parça. Girdi yine.... Bir ay yatış garajda motora.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.
Büyük bir talihsizlik olmuş gerçekten.

Geçmiş olsun.

Yarın saat 5 gibi aksilik olmazsa , Altınşehir gençlik merkezinde basketbol maçı yapıyoruz.

Ben , zakir , emre , enes, bilal geliyor.
Başka gelmek isteyen varsa bekleriz.
Göbekleri eritelimki daha rahat sürelim motorları :)

Geçmiş olsun.

Yarın saat 5 gibi aksilik olmazsa , Altınşehir gençlik merkezinde basketbol maçı yapıyoruz.

Ben , zakir , emre , enes, bilal geliyor.
Başka gelmek isteyen varsa bekleriz.
Göbekleri eritelimki daha rahat sürelim motorları :)
Yorgun olmazsam bende gelirim izlemeye

Gelin sizde girin :)

Zaten bizde ham ız :)
Amaç muhabbet ve azıcık hareket :)

basketbolu çok severim ama liseden beridir oynamadım baya hamım. zaten 5'te anca işten çıkarım. izlemeye giden arkadaşların resimlerini bekliyoruz. başka bir zaman ben de katılmak isterim. hatta o kadar hevesliyim ki kendime hepsiburada.com'dan basketbol topu bile aldım.

Motorları bizim evin bagçesie bırakırız.

Gelipte motoru görmeyen olursa gitmesin. Orda basket oynayan bizizdir :)
Eğer kimse yoksa 15 dkya orda oluruz zaten :)

Tekrar söyliyim saat 5 altınşehir gençlik merkezi.

Cuma günü akşamı hava raporunu kontrol ederek durum değerlendirmesi yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Eğer cumartesi günü hava yağışlı olursa, o zaman pazar günü için program yapılabilir.

Hava raporları değişmeye başladı.
Kimisine göre cumartesi hiç yağmur yağmayacak,kimisine göre de az yağacak.
Hadi hayırlısı bakalım.Takip etmeye devam.:)

http://www.accuweather.com/tr/tr/bursa/317350/hourly-weather-forecast/317350?hour=81

http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr

Ne oldu bu Bursa grubuna böyle?
Kimseden ses çıkmıyor. Lys'ye girecek gençleri anlıyorum da,diğer ihtiyar delikanlılardan da ses seda yok.:)
Bu arada hava yarın için iyiye doğru gidiyor derken, komple yağış göstermeye başladı.
Hayırlısı olsun bakalım. Akşama doğru belki tekrar değişebilir.

Ne oldu bu Bursa grubuna böyle?
Kimseden ses çıkmıyor. Lys'ye girecek gençleri anlıyorum da,diğer ihtiyar delikanlılardan da ses seda yok.:)
Bu arada hava yarın için iyiye doğru gidiyor derken, komple yağış göstermeye başladı.
Hayırlısı olsun bakalım. Akşama doğru belki tekrar değişebilir.

osman abi festivale 4 teker gidelimmi nedersin

Bana bursa şopper kulubünden mesaj geldi festival alanında yağmur yokmuş, yinede motorla giderseniz hırdavatçılardan 20 metrekare sera naylonu kestirin ortaya bir uzun sopa dayadınızmı motorlarla beraber altına girersiniz:)

osman abi festivale 4 teker gidelimmi nedersin

Neden olmasın bana uyar.
Maksat birazda oradaki havayı koklamak değil mi?
Teybin sesini açtı mı cıstak cıstak gideriz.:)
Motorla da pazar günü gezeriz. Nede olsa hava güzel görünüyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

Bana bursa şopper kulubünden mesaj geldi festival alanında yağmur yokmuş, yinede motorla giderseniz hırdavatçılardan 20 metrekare sera naylonu kestirin ortaya bir uzun sopa dayadınızmı motorlarla beraber altına girersiniz:)

Ümit Hocam senide bekleriz sera naylonunun içine.:cherry:
Dışarıda güneş çarpmasın.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar