Ben kaskımı kaplatmak istiyorum fiyat nedir acaba ?Merhaba.. Örnek resimler için facebookta sayfam da mevcuttur. Bursa su transfer kaplama sayfamın adı..
Fiyatlandırma ya gelince şöyle bir durum söz konusudur ..
Bu kaplama yöntemi folyo gibi standart bir malzeme ile al kapla şeklinde olmadığı için ve videolarda sadece daldırma aşamasını gösterdikleri için insanların düşünceleri farklı olmaktadır..
Kısaca özetlemem gerekirse bir motosiklet plastik parçasını kaplayacağımızı düşünürsek öncelikle o parçanın çok iyi tesviye edilmesi ve plastik için uygun astarı ve sonrasında dolgu astarı ve sonrada boyası yapıldığında ancak kaplamaya hazır hale gelmektedir.
Bir sonraki aşamada kaplaması yapılır ve verniği atılır.. Şimdi bu işçilikler parçadan parçaya değişeceği için bu işin ücretlendirilmesi doğal olarak parçanın durumuna ve yapılacak işçiliğe göre çıkartılmaktadır..
Ama ben şöyle örnek vereyim pek çok parçaya verdiğimiz fiyatlar bir araba boyacısının o parçaya sadece boya için verdiği fiyattan çoğu zaman daha altında kalmaktadır. Üstelik biz bir boyacıdan daha çok işçilik ve giderimiz olmasına rağmen.
Umarım bu açıklama yardımcı olur.. iyi günler