Neyapcaz biraz gezelim dedik trafik venaydi ikiserit arasindan gecerken biarabadaki sahsin soforun yan koltukta kapiyi aniden acmasi tamda gecis esnasinda bana carpti kacma sansim hic olmadi elimi kurtardin anlik manevrsyla sgtaraftan soldada araclar oldugu icin kiviramadim cok sukur m. Koruma demiri ve koruma takozu sayesinde bacagima gelmedi yoksa 30 derecelik bi aciyla diklemesine ayagima girerdi 90 derece falan olsa kapiyi 180 derece acarak yanindan gecerdim ama tam diklemesine geldigi icin fena giricekti aybacagima
sol sinyali yerinden soktu kablolarini kopartti bide el yapimi takozumun iki civatanin kaynagindan kirdi iyi kaynatamamaisiz demekki

halletim bugaksam halletim takozla sinyali taktim sikinti yok cok sukur. Yalnizolay soltarafya gerceklesti deponun saga tarafinda yumurta ucu kadar ufak bu gocuk var cokta belli olmuyor hatta kaza aninda gormedim bile eve gelince Oguzhan gosterdi onun nasil olustugunu hala cozemedim saga yatargibi olmustu yakaladiydim motoru yere yatmadi yatsa bile oraya denk gelmiyor ani durmadan ben yukselsem bitarafim carpca dicem aciyan yerimde yok . Neyse cok sukur ucuz yirttik elime gelicek diye cok korktum nasil kurtardigimi benbile anlamadim verilmis sadakamiz varmis demekki . Camilerdeki yardimlara artirarak devam

yalniz soldan carpti saga taragta deponun ustunde cok ufak bi gocme var onun nasil olustugunu hala anlamis degi