Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Uzun süren bekleyişimin ardından 2 gün önce MT 07 Race Blue ABS motoruma kavuştum. Uzun seneler enduro kullanmış sırf tarz değişikliği için MT 07 öncesi CBR 250 de alıp kullanmış bir sürücü olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ; Kesinlikle ikinci büyük vitesli motor olarak alınacak bir motor değil. Yamaha motor karakteri olarak yabancıların "fun bike" olarak adlandırdıkları bir stilde yapmış. İkinci vitesli motor alan arkadaşlar ; Allah sizleri nazardan, kazadan, beladan saklasın. Lütfen motorun insanı o kışkırtan karakterine aldanıp gaz kolunu fazla çevirmeyin. İkinci vitesli motor olarak almayı düşünen arkadaşlar : Gidin CBR 500 R gibi bir motor alın, en azından daha fazla hata affedicidir.

Şimdi "bilader sen böyle konuşuyorsun ama bu motor Avrupada başlangıç motoru olarak veriliyor" diyen arkadaşlarımız olacaktır. Soran olursa açıklamasını detaylıca yaparım :)

açıklaması beygir kısıtlaması mı hocam?

Motorunuz hayırlı olsun. Ben de denizlideyim ve ay sonuna gelmesi muhtemel motorumu bekliyorum. Müsait olduğunuz bir zaman motorunuzun canlısını görme imkanım olur mu ? Hem de sizin değerli görüşlerinizi almak isterim. Tşkler

haftasonu sanırım toplamda 800km'yi geçen bir yol yaptık. çok zewkliydi. ankara-karabük-bartın-amasra arasında gidip geldik. gittiğimiz yerlerde de turladık. birçak foto arabilirim :)
ismail ile turlara devam ediyoruz mt-07 ailesi olarak :)

Bızde deep_far la bırlıkte ıkı kafadar bıraz vıraj yaptık sahılyolundan kusadası ordan dıdım sonra yıne vırajlar vırajlar 360km de.bızde var :) soke ovası duzlıgunde karsıdan gıden bır.raceblue.bıze bır.bakıs.attı kım len bunlar dıye sanırım kendısı.buralardaysa selam olsun :D

Motorunuz hayırlı olsun. Ben de denizlideyim ve ay sonuna gelmesi muhtemel motorumu bekliyorum. Müsait olduğunuz bir zaman motorunuzun canlısını görme imkanım olur mu ? Hem de sizin değerli görüşlerinizi almak isterim. Tşkler

Akşam 7 de işden cıkıyorum ondan sonra uygun dur benim için..

haftasonu sanırım toplamda 800km'yi geçen bir yol yaptık. çok zewkliydi. ankara-karabük-bartın-amasra arasında gidip geldik. gittiğimiz yerlerde de turladık. birçak foto arabilirim :)
ismail ile turlara devam ediyoruz mt-07 ailesi olarak :)

Sırf amasrada rakı balık muhabbetıne motoru ceker.bır.gece yatarım agaaa :D

Sırf amasrada rakı balık muhabbetıne motoru ceker.bır.gece yatarım agaaa :D

onuda yapacaz birgün :D:D

gezi ekibi
VpJBbq.jpg

amasrada ilk dakikalar
nPqyB1.jpg

dönüş
1PA7X1.jpg

MT-07 sahibi acemi bir arkadaşımızdan üzücü bir haber
Aman dikkat arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/132549-iyi-bi-arkadas-daha-dun-aksam-aramizdan-gitti.html

Arkadaşlar Merhaba,motorumu aldım 1000 km tamamladım bakıma götüreceğim.
İstanbul içi memnun oldugunuz servisi ve ödediğiniz işçilik ücretlerini yazarsanız sevinirim.

Bu arada motor seri ve agresif oyuzden dikkatli kullanalım.

Ne gün müsait olursunuz peki ? Bu hafta görüşebilir miyiz sizin için bi mahsuru yoksa ?

Arkadaşlar, maşadan kaldırmalı arka sehpa arıyorum,kullanılmıs ya da 0 fark etmez pahalı olmasın yeter

Galıba masa tutacagı ve sehpa ayrı ayrıymıs ama bılen bırı varsa lınk bekliyorum mesaj da olur

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
Arkadaşlar, maşadan kaldırmalı arka sehpa arıyorum,kullanılmıs ya da 0 fark etmez pahalı olmasın yeter

Galıba masa tutacagı ve sehpa ayrı ayrıymıs ama bılen bırı varsa lınk bekliyorum mesaj da olur

Yapılıyor, yolda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Bu arada koruma demirlerinden var mı isteyen? 3 tane yaptım demiştim, birisi numune birisi benim motorda. Bir tanesi boşta şu anda. İlk partide 50 tane yapılıyor, başladık yapmaya, 2. partide 100 adet yapılacak. İsteyen varsa bu elimdeki teki verebilirim :)

Motosikleti
hocam şu anda renk olarak standart siyah yapmayı düşünüyorum, siyah elektrostatik boya, sprey boya falan değil yani.. İlk 350 tl düşünüyordum fakat, fikrimi değiştirdim, sürümü fazla olsun diye sahibinden.com üzerinden 275 tl, havale ile de 250 tl fiyat belirledim. Yamaha'nın orjinal takozunun 580 tl satış fiyatı olduğunu düşününce, fiyat gayet makul :)

Yapılıyor, yolda...

[url]http://i.hizliresim.com/El1BpB.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Bu arada koruma demirlerinden var mı isteyen? 3 tane yaptım demiştim, birisi numune birisi benim motorda. Bir tanesi boşta şu anda. İlk partide 50 tane yapılıyor, başladık yapmaya, 2. partide 100 adet yapılacak. İsteyen varsa bu elimdeki teki verebilirim :)

Merhaba ,

Ürettiğiniz sehpa universal olarak tüm motorlarda kullanılabilir mi ? Yoksa sadece mt-07'nin maşa genişliğine göre mi ayarlanıyor ?

Motosikleti
Merhaba ,

Ürettiğiniz sehpa universal olarak tüm motorlarda kullanılabilir mi ? Yoksa sadece mt-07'nin maşa genişliğine göre mi ayarlanıyor ?

universal hocam genelde maşa genişlikleri birbirine çok yakın oluyor, çoğu motorda kullanılıyor.
600rr, r6, fazer6, mt07, cbr250.. şu aklıma gelenler bunlar :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Önceki partide 80 tl ye veriyordum tek sehpayı, ön arka takım olarak alınca 150 ye veriyordum, rakam yine aynı olur hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar