Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yarın kayınço aydın adnan Menderes hastanesinde ameliyat olacak. Burundan girilip elmacık kemiğindeki kırıklar alınacak. Burun kemiğindeki kırıklarda alınacak. Alın kemiğindeki kırık kendisi kaynar demiş doktor. Bakkala giderken bile takın şu kaskı. Kolunuza takmayın bilezik gibi.

Geçmiş olsun kardeşim allah acil şifa versin bende bir kaza atlatmıştım dizimden ameliyat olmuştum iyi bilirim neler çekiyor insan.

Yarın kayınço aydın adnan Menderes hastanesinde ameliyat olacak. Burundan girilip elmacık kemiğindeki kırıklar alınacak. Burun kemiğindeki kırıklarda alınacak. Alın kemiğindeki kırık kendisi kaynar demiş doktor. Bakkala giderken bile takın şu kaskı. Kolunuza takmayın bilezik gibi.

Kalıcı bir rahatsızlık olmadan ve acısız bir şekilde çarçabuk iyileşir inşallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adil abi bende lastik boya kalemi alıcam ama.. İkide bir boyamak gerekecekse hiç bulaşmayayım diyorum. Hoşuma gitmezse çıkarmakta sorun olur bu sefer...

Salih sana yardımı olacağını düşünüyorum...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/86089-lastik-kalemleri.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Allah kimseye göstermesin kötü.Adem arkadaşa acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...(Bu arada o çarpan hayvan ne oldu?)

Hiçbirşey olmadı. Ehliyetsiz sürücü. Tonla ceza yemiştir, gerisini beklesin.

Adem abi ile telefonda görüştük kazadan sonra ama buradan da geçmiş olsun dileklerimi tekrardan iletmek isterim.Motor kadar koruyucu ekipmanda önemli.Malum beldeki sıkıntıdan motor işini bırakıp 4 tekere geçmiştik.O yüzden pek foruma bakmıyorum.

@bykemik
abisi ben manisada değilim izzet ile irtibata geçebilirsin.10-15 güne geleceğim görüşelim.

@fat 280
kanka ara ara bakıyorum eski tadı yok.motor olmayınca yazası da gelmiyor insanın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kandiliniz mübarek olsun...

arkadaslar motoru alalı 7 bin km oldu yag filtresini arka takozları deyiştirmeme gerek varmı

Yok be abi paranın bi kısmını yedim 1500 lira kadar para kaldı sezon sonu uygun fiyatlı bulabirsin bekle 2 3 ay diyor herkes.

Sonunda gelip senin motürü alacağız böyle giderse.

iyi güzel almak için sezon sonunu bekle de.....O zaman sezonunda motora sen binemiyceksin kardeş..

iyi güzel almak için sezon sonunu bekle de.....O zaman sezonunda motora sen binemiyceksin kardeş..

İyi güzel ne yapayım ya moped tarızı o hyena 100x i alıp köylü müsün zırvalarına kulak asmayıp bineceğiz yada 2 ay bekleyip yamaha ybr 125 yada wolf alacağız beklemek kaliteyi getirecek bu yüzden bekliyorum sanırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-temiz-2012-model-3770-km-de-168088795/detay

2300>> 2150>> 1950 TL ye kadar düştü 3700 km de tertemiz wolf lastiklerin markası ne acaba sıfır tubeless ama bilemedim.
Wolf olmasına rağmen vites göstergesi var sanırım ne diyorsunuz abiler ablalar ? :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar