Tekrar merhabalar arkadaşlar
yazılarınızı okuyorum merak etmeyin
havalar biraz düzelsin bi akşam buluşma yapma niyetindeyim
konudan rahatsız olan herkesi beklerim yüz yüze konuşmak daha iyi olacak sanırım birbirimizi anlama açısından
Alper şahsi fikrimin böyle bir şey yapmanın ne sana nede başkasına faydası olmayacağı yönündedir. Çünkü bu iş Yuvacık' a neden yağmurda gittiniz sohbetini çoktan aştı. Konu sitenin yönetimi noktasına gelmiş durumdaki bu sorumluluğu da tek başına alman bence senin altına girmen gereken bir konu değil. Senin adının alında şimdi moderatör yazıyor ona istinaden yönetimi temsilen geliyorum diyorsan ok. Ancak senin adının altında eskiden orgazniatör yazardı. E madem artık moderatör yazıyor, bırak biri yada birileri de organizatör olsun, sende onların yönetimini sağla. Cuma akşamı insanlar geldiğinde çözüm olacak mı? Bence Hayır.
Artık merak etmeye başladım organizasyonlar sizlere prim falan mı kazandırıyor. Her dönem birileri gelir sivrilir sizlere yaklaşı aktif görev alır gezilerde (aktif dediğime bakam hiç bir şey yapmazlar ortada daha fazla eğlenirler o kadar) ir tanesinin de yolda kalana yada kaskı olmayan adama müdahalesini görmedim. Bu genç arkadaşların ateşi bir süre sonra söner ve yok olup giderler. Bunun sebeplerini düşünüyorum, o ateşi canlı tutamayan yönetim gibi geliyor.
Bütün büyük organizasyonların başlıkların yöneticiler açar, onlar ne isterse o olur. Antin kuntin saçma sapan konular açılır. Yok golf kullanan varmı da lepistes besleyenlere kadar. Kardeşim azıcık temizleseniz şurayı biraz kontrol etseniz yol geçen hanı halinden bir kurtarsanız. Saçma sapan konuların açılmasına izin vermeseniz. Geçen genç bir arkadaş aynı konuyu üç defa açmış. Ya arkadaş hiçbi bakmıyorsun önüne gelen konuyu onaylıyorsun. 70 li yılların devlet memuru olmuşsunuz maalesef.
Ama tekrar söylüyorum, böyle bir topa girme, boşuna canını da sıkma çünkü mevzu Yuvacıktan koptu gidiyor.
karalama kampanyasına dönmüş,,
Bence burada yazılan duyguları anlamak için forumu iyice bir okuyun inceleyin derim. Kimsenin kimseyi karaladığı yok. Aksine sevdikleri yerin sevimsiz hale gelmesinden hoşnutsuzluklarını dile getiriyor insanlar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------
Şaka Makinası:queen:
ben sana kızmam...Admine kızarım...forumun başıboş kalmasının tek sorumlusu Erhan Beydir...
Benim Erhan' ı en son gördüğüm topluluk düğünüydü
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"