Pulsar'la 12 Günde 5000 KM! Türkiye Turu Başlıyor. 30 Mayıs - 10 Haziran

Çok kalbimi kırdınız şimdi. Sizin tavsiye etmediğiniz yol bizim en iyi güzergahlarımızdan biri. Zemin abartılacak kadar kötü değil ve bence tehlike durumu zaten söz konusu değil. Acaba gece filan mı geçtiniz?

Çok kalbimi kırdınız şimdi. Sizin tavsiye etmediğiniz yol bizim en iyi güzergahlarımızdan biri. Zemin abartılacak kadar kötü değil ve bence tehlike durumu zaten söz konusu değil. Acaba gece filan mı geçtiniz?

Yol çok virajli, sahile ulaştık tan sonraki bölüm stabilize ve taş parçaları doluydu. Turgut Özal doneminden buyana tek bir çivi cakilmamiş olmasi beni üzdü

Kimin zoruna gittide mesajimi şikayet etti acaba :)

Hyosung konusunda kuralkan sınıfta kalmadimi ?? Bu zaten bilinen bir gerçek.
Mesajı silmeniz ayip oldu...

Allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız inşAllah

Son düzenleme:
4. Gün: Sabah Samandağ’da yağmurla uyandık. Kahvaltımızın ardından bayimiz Uslu Otomotiv’e geçerek günün ilk test sürüşünü gerçekleştirdik. Ardından ikinci adresimiz olan Antakya’ya geçip, Uslu Ticaret’te günün ikinci test sürüşünü yaptık ve buradaki takipçilerimizle de tanışma fırsatı da yakalamış olduk.
St. Peter kilisesini ziyarete gittik fakat gittiğimizde fark ettik ki kilise uzun bir süredir tadilat halindeymiş. Maalesef oraya giremeden rotamızı Gaziantep’e çevirdik. Çok rüzgarlı bir havada ve 740 rakım seviyesinde bulunan Belen Geçidinden geçerek otoban üzerinden Gaziantep’e ulaştık. Küçük bir Gaziantep turunun ardından Tahmis Kahvesi’ne uğrayarak muhteşem bir Menengiç kahvesi içtik. Ardından otelimize yerleştik.

Devam edecek…

W2y12N.jpg

383Y8r.jpg

Ry4oya.jpg

p4aBvq.jpg

kranZr.jpg

NVdrYY.jpg

aqa2PB.jpg

YPar3j.jpg

8n3Dmk.jpg

DXr4ol.jpg

mla1qP.jpg

ElB5Qq.jpg

jJaVzj.jpg

27R8vN.jpg

BX1DoD.jpg

ZNa72k.jpg

Kayalar motorda pulsar test sürüşü var diye biliyorum

Son düzenleme:
5. Gün: Gaziantep’te nohut dürümümüzü yedikten sonra Selçuk Motor’a geçerek test sürüşümüzü gerçekleştirdik. Gaziantep’ten çıkıp Şanlıurfa’ya otoban üzerinden hiç durmadan gittik. Küçük bir Urfa gezisi ve Balıklı Göl ziyaretinin ardıdan ikinci test sürüşü için Sedat Motor’a uğradık. Bu test sürüşümüzün ardından sırada Midyat vardı. Suriye sınırdan geçip, Nusaybin’e vardık ve orada bizi Midyat bayimiz Zeyni bey ve ekibi karşıladı. Birlikte Midyat’a geçip, akşam da test sürüşümüz gerçekleştirdik. Zeyni bey ve ekibine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Test sürüşünün ardından Midyat gezimizi de yapmayı ihmal etmedik.
Devam edecek...

XWjGB3.jpg

b8a1lZ.jpg

djarnD.jpg

59308z.jpg

A2vVAv.jpg

0VaX7Z.jpg

4m3ALA.jpg

JLM9pJ.jpg

O25bR4.jpg

zR1Zm7.jpg

Gng7vr.jpg

ydvWPk.jpg

6REBZ0.jpg

W2yzVm.jpg

383590.jpg

Ry4AJ7.jpg

p4aARr.jpg

Sabah 8:30’da Midyat’tan Zeki beyle Batman’a hareket ettik. Yol üzerinde bulunan Hasankeyf’e uğramadan olmazdı. Tarihi Hasankeyf ziyaretimizin ardından yolumuza Batman bayimiz Osman Bulut’a uğradık. Bir sonraki durağımız Tatvan’dı. Bitlis üzerinden Tatvan’a doğru yola çıktı ve Baykan’da bulunan Veysel Karani müzesini ziyaret ettik. Yolculuk süresince karnımızda acıkmıştı tabi. Tatvan’a gelir gelmez Büryan kebabımız yedik. Normalde Tatvan’da kalmayı planlıyorduk fakat tahmin ettiğimizden erken vardığımız için Ardahan’a devam etmeye karar verdik. Bugün de bulutlar peşimizi bırakmıyordu. Muradiye Iğdır arasındaki yaklaşık 150 km'lik yolu yoğun bir yağmur ve fırtınayla geçtik. Toplamda 750 km'lik yol yaparak günü tamamlamış olduk.

Devam edecek...

W2PZ5m.jpg

38Va00.jpg

RyvVM7.jpg

p4Do1r.jpg

krDgoq.jpg

NVo4Pa.jpg

YP9lX2.jpg

8nrb4n.jpg

DXARNo.jpg

mlDzY8.jpg

El0qaz.jpg

jJD2kL.jpg

27lkX2.jpg

Adanada test sürüşünde motora yapilan eziyetleri canli gördükten sonra bu iki motorunda şuan oralarda olması bukadar ilde test sürüsünden gecip tura devam edebilmesi ne kadar dayanikli olduğunu gösteriyor bence . yolunuz acik olsun benim gönlümde pulsar çoktan bu testi geçti basari ile.

Dostum, ayağında o NIKE spor ayakkabilarlar 5000 km yolmu yapiyorsun? Gozunu seveyim git kendine motor botu al. Böyle uzun yolamı çıkılır?

7. Gün: Ardahan’dan 11:00 gibi tekerleri döndürmeye başladık. 2400 rakım seviyesinde bulunan Çam geçidinden geçip, Artvin’in ilçesi olan Şavşat’a vardık. Şavşat’ta Karagöl’e uğrayıp, Şavşat Kalesini de gezdik. Şavşat’tan sonra Artvin’in bir diğer ilçesi olan Borçka’ya geçtik. Borçka’da Kahyaoğlu Ticaret’te test sürüşlerimizi gerçekleştirdik ve günü tamamlamış olduk. Kahyaoğlu ticaret’e sıcak karşılamaları ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Devam edecek…

DXAbpl.jpg

mlDymP.jpg

El0dkq.jpg

jJDOmj.jpg

27l3BN.jpg

BXdQ3D.jpg

ZNqBmk.jpg

oQmWo7.jpg

lYDGmE.jpg

Vp7nmP.jpg

nPD6ZR.jpg

1PoWqG.jpg

LP6zmb.jpg

rLDkn1.jpg

7mLn5a.jpg

P3VWm7.jpg

Dostum, ayağında o NIKE spor ayakkabilarlar 5000 km yolmu yapiyorsun? Gozunu seveyim git kendine motor botu al. Böyle uzun yolamı çıkılır?
ben o motor botu! dediğin kalaslarla hiçbir zaman rahat edemedim kardeşim.kimbilir bu arkadaşta aynı benim gibi düşünüyodur...

ben o motor botu! dediğin kalaslarla hiçbir zaman rahat edemedim kardeşim.kimbilir bu arkadaşta aynı benim gibi düşünüyodur...
Amacın rahat etmek degil güvenlik kardeşim. Rahatlık ön planda olsa parmak arası terlik giyersin. Forumu okuyan onlarca hevesli arkadaş var. Dogru bilgiyi vermekte fayda var.

Amacın rahat etmek degil güvenlik kardeşim. Rahatlık ön planda olsa parmak arası terlik giyersin. Forumu okuyan onlarca hevesli arkadaş var. Dogru bilgiyi vermekte fayda var.
doğrudur ama kendini rahat hissetmediğin ,hareketlerini kısıtladığını düşündüğün bişeyle nasıl güvenlikten bahsedersin,aynı kafanı sıkan ,terleten bir kask kullanmak gibi...

8. Gün: Sabah bayimizle birlikte Borçka’dan yola çıkıp, bölgede sektöre hakim olan ve bu özeliğiyle tanınan Yalçın ustanın yanına gittik. Yalçın usta da Bajaj Pulsar 200 NS’in test sürüşünü gerçekleştirdi. Ardıdan Hopa sınırını ziyaret edip, oradan Ayder yaylasına çıktık. Havasından olsa gerek baya bir acıkmıştık ve doğru tercihi yapıp, tereyağlı pilav ve kuru fasulyemizi afiyetle yedik. 2500 Rakım seviyesinde bulunan Avusor yaylasına kadar motorlarımıza çıktık. Daha sonra yolumuza yaya olarak devam etmek zorunda kaldık ve yaylanın zirvesine 2 saatlik bir yürüyüşle ulaştık. Doğa harikası, muhteşem bir ortama şahit olduk. Kelimeler ve fotoğraflar bu güzellikleri tarif etmeye yetmeyecektir. Mutlaka herkesin ziyaret etmesi gerekir.

ZN6E7o.jpg

oQ5krR.jpg

lYXWvg.jpg

VpOMvj.jpg

nPdWLB.jpg

vzGpnr.jpg

1PbgM5.jpg

LPMn1V.jpg

rL42ZP.jpg

7mJNMl.jpg

P3drP8.jpg

glgWZN.jpg

9Xzdo8.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

9. Gün: Bir sonraki ziyaret edeceğimiz şehir olan Trabzon’a doğru yola sabah erkenden çıktık. Yol üzerindeki ilk durağımız Sümela Manastırı oldu. Hayranlıkla gezdiğimiz Sümela Manastırı’nın ardından Kaçkar dağlarının zirvesinden 40 km’lik yolu 3 saatte kat ederek Hamsi köye vardık. 2400 rakım seviyesine kadar çıkmıştık ve daha sonra 0 rakıma inip Sözbir Kardeşler bayimize gidip Murat beyle buluştuk. Bayimizde test sürüş etkinliğimiz gerçekleştirildi. Facebook’ta hayran gruplarımızdan “Bajaj Pulsar 200 NS Türkiye”nin yöneticilerinden Semih Karaağaç’la tanıştık ve Semih bey de Pulsar’ı test etme imkanı elde etti. Test sürüşünün ardıdan Tirebolu’yu giderek karnımız doyurduk ve çay seven herkese özellikle tavsiye edeceğimiz 42 numara çayımızı aldık. Gece 1 gibi Bafra’ya varmıştık ve sürücülerimizden Selçuk beyin bir akrabasında misafir olduk.

Devam edecek…

mlbAg4.jpg

ElL9Wg.jpg

jJMbrW.jpg

27dzWE.jpg

BXn7WL.jpg

ZN6oj3.jpg

lYX5PQ.jpg

VpOW8B.jpg

nPd09N.jpg

vzGWAA.jpg

1PbOaB.jpg

LPM580.jpg

rL4zXa.jpg

7mJ3WL.jpg

Pulsar yan çanta demirini satın alabileceğimiz bir iletişim adresi verirseniz makbule geçer :)

10. Gün: Bafra’da İhsan abimizin evinden yola tekrar koyulduk. Kendisine sıcak karşılaması için teşekkür ederiz. Saat 10:30 sularından bayimiz Güveniş Motor’da test sürüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yaklaşık 60 kişi bu etkinliğe katıldı ve etkinlikte 4 saat boyunca motorlarımızı takipçilerimiz test etme imkanı elde ettiler. Harika bir Bafra pidesi yedikten sonra Sinop Cezaevini ziyaret ettik. Akşam 7 gibi Karadeniz’in incisi Abana’ya geldik. Tarihi Kentler Birliğine üye olan bu ilçe denizi, doğası ve otelleriyle tam bir cennet köşesi diyebiliriz. Yolunuz Abana’ya düşerse Günbatımı Tatil Köyünde konaklayabilir ve muhteşem mutfağının tadına bakabilirsiniz.

djdbgQ.jpg

59lV6A.jpg

A2MJdQ.jpg

0V6DoV.jpg

4molvY.jpg

JLJ2yE.jpg

O26Mp3.jpg

zRk47g.jpg

GnAzOv.jpg

yda4rM.jpg

Bende test sürüşüne katılmak istiyordum, malesef Urfa ya gelmek zorunda kaldım, ilk rotanızda Sinop yoktu ama değişiklik olmuş herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar