Pulsar'la 12 Günde 5000 KM! Türkiye Turu Başlıyor. 30 Mayıs - 10 Haziran

evet yağ filtresi servislerde yok
gemi buzdagina carpmazsa gelir inşaallah :)

yedek parça konusu kısa zamanda çözüme kavuşacaktır diye düşünüyorum özellikle takip ettiğim güney amerika forumlarında böyle sıkıntılardan hiç bahsedilmiyor.bence kimse yedek parça konusunda sıkıntı yapmasın zira ortada gelecek vaad eden ciddi bir yapılanma mevcut kanımca...

Motosikleti
gts 300
İzmirli arkadaşlar motoru merak ediyosanız Karşıyaka Motoşopta var gidin görün :)

bu gün Konya'dalar isteyenler binip test edebiliyorlardı bana kullanmak nasip olmadı acil işim cıkınca bekleyemedim.

1. Gün: 30 Mayıs Cuma sabahı bütün hazırlıklarımız tamamlamış yola çıkmak için hazırdık. Hareket noktamız olan Kuralkan Holding binasında helalliklerimizi aldıktan sonra 09:30’da yola koyulduk. İlk durağımız Düzce’ydi ve hiç mola vermeden 1 saat 20 dakikada Düzce’ye ulaştık. Düzce’deki takipçilerimizle buluşup, onlarla tanışma, sohbet etme ve test sürüşü yapma şansı yakaladık. Düzce bayimiz Bayrak Tic.e ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.
Düzce’nin ardından otoban üzerinden Ankara’ya doğru yöneldik. Bolu tüneli sonrası bizi küçük bir sürpriz bekliyordu. Şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmurla karşılaştık. Ankara’ya kadar yağmur bizi bırakmadı ve hatta yanına bir de dolu eklendi. Yoğun yağmur ve dolu altında Düzce’de olduğu gibi test sürüşümüzü gerçekleştirdik. Ankara’da bize eşlik eden bayimiz 4.44’e ve motosiklet tutkunlarına teşekkür ederiz.
Planlarımızda geceyi Ankara’da geçirmek vardı aslında fakat zaman kazanmak adına geceden Konya’ya geçtik.
Devam edecek…

38M3bM.jpg

RyN47R.jpg

p4kaZa.jpg

krpaND.jpg

NVNdvX.jpg

aqpaOQ.jpg

YPpaXZ.jpg

8n5347.jpg

DXmrNv.jpg

mlpaY0.jpg

ElNBaZ.jpg

jJpakm.jpg

27qRXA.jpg

BXN1pp.jpg

ZNpabG.jpg

oQpaDb.jpg

lYp8aJ.jpg

VpNGqZ.jpg

nPpa1V.jpg

Son düzenleme:
Heralde ekrem beyin ilk yaptırıp pek beğenmedik dediği çanta demiri takılı. Çanta eğik duruyor artçı kısmını daraltmış.

Kazasız belasız sürüşler...

Objektif yakıt tüketimi değerlerini ortalama hız belirterek verirlerse çok iyi olur:cat:

İşlevsel çanta demiri ve yine işlevsel bi ön cam bekliyoruz

yakit tuketim sonuçlarını bekleriz
Yakıt tüketim ölçümlerini Karadeniz sahil yolunda yapmayı planladıklarını söylediler. Nedenine gelince, şu ana kadar zaman kazanmak adına hızlı ve devirli kullanmışlar . Bu gün gördüğüm kadarıyla ben de dahil yeri geldiğinde elimiz gaz açmaya gidiyor haliyle. Her kalkan Maşallah roket gibi gidiyor. Bu halde tüketimin 100 km' de 4,5 lt olduğunu söylediler.

adana akin motor da bir numara yok henüz
geldim
dukkan kapalı
telefona da bakan yok

saat 13 15 arasi test sürüşü vardi hani

bajaj gene yaptın yapacağını

madem gecikme var yazinsana foruma

3. Gün
1 haziran pazar Mersin (Silifke)- Hatay ( Samandağ)
Yola çıkış saati; 11:00 Tahmini varış saati: 20:00 Toplam 370 km yol kat edilecektir.
Test sürüşü yapılacak bayiler ve zamanlama:
- Motor Türkiye 10:00-12:00 arası PİRİREİS MH. 1136 SK. KARAKURTLAR APT. ALT. NO:2 ICEL Tel: 0324 327 3308
- Akın motor 13:00-15:00 arası REŞATBEY MAH.FUZULİ CAD.M.ÖZKAN APT.NO:21/E SEYHAN ADANA Tel: 0322 458 00 34
- Tufanlar 17:00-19:00 arası ATATÜRK CAD.GÖZCÜLER BELDESİ NO:317 ISKENDERUN HATAY Tel: 0326 618 15 55

Değerli Ekonomi rumuzlu arkadaşım;

Arkadaşlarımız Adana'dan yeni çıktılar. Etkinlik zamanında yapıldı. Saat 13.15-14.50 arası çok güzel bir etkinlik oldu. Katılamadığınıza üzüldüm. Etkinlikler çoğu zaman bayi adresinde olmuyor. Bayinin uygun gördüğü alana gidiliyor. Güzel de katılım oldu. Arkadaşlarımız bu etkinliklere katılmak isterlerse bayilerimiz ile gerekli irtibatı sağlayabilirler.Bu maksatla telefonları da verildi.

Saygılarımla...

adana akin motor da bir numara yok henüz
geldim
dukkan kapalı
telefona da bakan yok

saat 13 15 arasi test sürüşü vardi hani

bajaj gene yaptın yapacağını

madem gecikme var yazinsana foruma

3. Gün
1 haziran pazar Mersin (Silifke)- Hatay ( Samandağ)
Yola çıkış saati; 11:00 Tahmini varış saati: 20:00 Toplam 370 km yol kat edilecektir.
Test sürüşü yapılacak bayiler ve zamanlama:
- Motor Türkiye 10:00-12:00 arası PİRİREİS MH. 1136 SK. KARAKURTLAR APT. ALT. NO:2 ICEL Tel: 0324 327 3308
- Akın motor 13:00-15:00 arası REŞATBEY MAH.FUZULİ CAD.M.ÖZKAN APT.NO:21/E SEYHAN ADANA Tel: 0322 458 00 34
- Tufanlar 17:00-19:00 arası ATATÜRK CAD.GÖZCÜLER BELDESİ NO:317 ISKENDERUN HATAY Tel: 0326 618 15 55

Reklam olması normal gezinin.Lakin kendilerini tebrik ediyorum .5000 km az yol değil arkadaşlar heleki şu an yağmurlu bir dönemden geçiyoruz.Ufak tefek aksaklıklar olabilir mazur görmenizde yarar var.Allah kaza bela vermesin arkadaşlara tez zamanda yurtlarına dönmeyi nasip etsin.

2. Gün: Turumuzun 2. gününde Konya’yı gezdik ve Mevlana türbesini ziyaret ettik. Ziyaretimizin ardından 11:00 – 13:30 saatleri arasında Konya servisimiz Güzel İş Motor’da test sürüşü etkinliğimiz gerçekleştirdik. Test sürüşünden sonra yolumuzu Karaman Mut üzerinden Silifke’ye çevirdik. Rakım seviyesi 1650 olan Sertavul geçidinden Silifke’ye indik. Silifke’de de Er Klas bayimize ziyaret ettik ve test sürüşlerimiz yapıldı. Bayilerimize ve takipçilerimize teşekkür ederiz.

JLBkmq.jpg

O2O9m0.jpg

zRql9B.jpg

GnX2ay.jpg

yd9og0.jpg

6RGqdN.jpg

W2R9mq.jpg

38JjQO.jpg

RyR92G.jpg

p4V8lN.jpg

krRLm7.jpg

NVJgmN.jpg

aqRMmR.jpg

3. Gün: Dün konakladığımız Selçuk beyin ablasının evinden sabah yola çıktık. Bugünün ilk durağı Mersin’e gittik. 40 – 45 Kişilik bir grupla Motor Türkiye bayimizde test sürüşümüzü gerçekleştirdik. Bir sonraki durağımızda Adana vardı. 11:00 gibi Akın Motosiklet (Cumali) 60 – 65 kişilik bir grupla test sürüşlerimize başladık. Adana’ya gelmişken kebap yemeden gitmek olmazdı tabi. Kebaplarımızı yedikten sonra tekrar yola koyulduk. İskenderun Arsuz’a geldiğimizde şimdiye kadar gördüğümüz en büyük kalabalık bizi bekliyordu. Yaklaşık 100 motosiklet sever Pulsar’la tanışma ve test etme imkanı yakalamış oldu. İlgili, alaka ve organizasyon çok iyiydi. Planda akşam Arsuz’da kalıp sabahına yola çıkmak vardı. Planda küçük bir değişiklik yapıp, sabah yola yapmayalım diye akşamdan yola çıktık. Fakat Samandağ’a geçeceğimiz yol çok bozuk ve tehlikeliydi. Kimseye o yolu kullanmalarını tavsiye etmiyoruz. Yaklaşık 30 km’lik yolu 1 buçuk saatte gidip, Samandağ’a varabildik.
Devam edecek… —https://www.facebook.com/MotorTurkiye ile birlikte.

glRg4Q.jpg

9Xlz9O.jpg

qqn0mV.jpg

MY4QP7.jpg

QXG54r.jpg

XWpGDO.jpg

b8R1gn.jpg

djErWQ.jpg

59z0oA.jpg

A2PVEQ.jpg

0VAX8V.jpg

4mOADY.jpg