Çok kalbimi kırdınız şimdi. Sizin tavsiye etmediğiniz yol bizim en iyi güzergahlarımızdan biri. Zemin abartılacak kadar kötü değil ve bence tehlike durumu zaten söz konusu değil. Acaba gece filan mı geçtiniz?
Çok kalbimi kırdınız şimdi. Sizin tavsiye etmediğiniz yol bizim en iyi güzergahlarımızdan biri. Zemin abartılacak kadar kötü değil ve bence tehlike durumu zaten söz konusu değil. Acaba gece filan mı geçtiniz?
ben o motor botu! dediğin kalaslarla hiçbir zaman rahat edemedim kardeşim.kimbilir bu arkadaşta aynı benim gibi düşünüyodur...Dostum, ayağında o NIKE spor ayakkabilarlar 5000 km yolmu yapiyorsun? Gozunu seveyim git kendine motor botu al. Böyle uzun yolamı çıkılır?
Amacın rahat etmek degil güvenlik kardeşim. Rahatlık ön planda olsa parmak arası terlik giyersin. Forumu okuyan onlarca hevesli arkadaş var. Dogru bilgiyi vermekte fayda var.ben o motor botu! dediğin kalaslarla hiçbir zaman rahat edemedim kardeşim.kimbilir bu arkadaşta aynı benim gibi düşünüyodur...
doğrudur ama kendini rahat hissetmediğin ,hareketlerini kısıtladığını düşündüğün bişeyle nasıl güvenlikten bahsedersin,aynı kafanı sıkan ,terleten bir kask kullanmak gibi...Amacın rahat etmek degil güvenlik kardeşim. Rahatlık ön planda olsa parmak arası terlik giyersin. Forumu okuyan onlarca hevesli arkadaş var. Dogru bilgiyi vermekte fayda var.