[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar Maltepe den bende

gaziosmanpaşadan cbr 250 ile aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar. bir mekan belirleyip geleneksel buluşmalar yapsak güzel olur tecrübeli abileri sahneye davet ediyorum :)

Arkadaşlar, yarın uzun yağışlı havalara bir ara geliyor. Ben de Kemerburgaz tarafina dolaşmaya gideyim diyorum. Eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin.

Motosikleti
Cbr 650F
bugün öğleden sonra gidilebilir şöyle saat 2 gibi :) giderim büyük çekmeceye

samet10 inan geç gördüm ya erken görseydim yazardım arkadaşlarla çıktık bizde sahile :pale:
Arkadaşlar ben diyorum ki istanbul mt olarak burdan kararlaştırıp bu hafta sonunu değerlendirelim etkinlik alanını işgal etmek istemiyorum ama etkinlik açarsanızda katılım sağlarım.. Edirne istikameti olursa iyi olur ankara istikameti yorucu geçiyor trafik vs. bizden 2 motor çıkar duruma göre 3 te olabiliriz.. :cat: Kemerburgaz kısımlarıda güzel göletler var mangal tarzı birşeyler olabilir Çatalca veya Kumburgaz Selimpaşa aklıma gelenler.. Önerisi ve katılası olan arkadaşlar yardımcı olabilir :bestmt:

ile_20140615_00838.jpg
[/url][/IMG]
Kimseden ses çıkmayınca Şile yaptım...
Şile gezisinden 1 kare...

Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde az önce yaptırdım. Az sonra da mailime poliçe gelecekmiş, sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim. Hep destek tam destek :)

Her akşam iftardan sonra cennet mahallesi hürriyet caddesi simit tadında cafedeyiz mt istanbul dan katılım sağlamak isteyen dostlarımız olursa bekleriz

Saat 20:00'de orda oluyoruz bazen 23:00 kadar oturduğumuz oluyor denk gelirsek tanışırız inşallah :cat:

Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde bu ayın başlarında yaptırdım. sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim.arkadaşıma yardımcı olmak adına yazıyorum :) Hep destek tam destek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar