Bilgi için çok teşekkürler
Bilgi için çok teşekkürler
Hayırlı Olsun Gökhan'cığım... Güle Güle Kullan![]()
Yamaha x max 250 abs 2013 model aldim kullanma klavuzunu nasil temin edebilirim ...
xmax 250 için akrapovic eksoz sizce performans acısından nasıldır takılması yararlımıdır yararlıysa neden birde fiyatı nedir? artcı için sırtlık dayama fıyatını blıyormusunz bırde? kusura bakmayın cok soru soruyorum almaya nıyetlıyım ogrenmek ıstıyorum![]()
500 tl civarı diye biliyorumxmax 250 artcı için sırtlık dayama fıyatını blıyormusunz bırde?
tamam 2014 kasadaki makyajlar cok guzel ama bence illa 14 model demeyin çünkü sasi ve motorda hicbir fark yok. 0 a yakin 2013 alin garantili vs. mis gibi binin yahu. en az 3000 tl de cebinizde kalir !motorumu sattım (ps150i) kredim çıktı, Param hesabımda ama Motor YOK! xmax 250 2014 0KM bulan lütfen haber versin... Deli Gibi Motor Arıyorum! Tekirdağ Kapora verdim ama ne zaman gelecek belli değil deniyor. Lütfen Yardımr:
tamam 2014 kasadaki makyajlar cok guzel ama bence illa 14 model demeyin çünkü sasi ve motorda hicbir fark yok. 0 a yakin 2013 alin garantili vs. mis gibi binin yahu. en az 3000 tl de cebinizde kalir !