ALLAH rahmet eylesin, malesef acı bir son!söylenecek başka bir söz yok,hepimizin başına gelebilir, ALLAH GERİDE KALANLARA sabır versin.
Biri bana asagida resmi görünen yolda,
serit ihlali nasil yapilir anlatsin.
Gerçi ben nasil yapildigini biliyorum ama
bu yolda serit ihlali nedeniyle kaza nasil oluyor?
onubir anlatin.
Karsi seride geçersin anlarim.
Ama gidis gelis ayri yol.
Bilmedigim bir yol da degil.
En az bin defa katettigim bir yoldur Karacabey Bursa yolu.
http://i.hizliresim.com/1P0k4p.jpg
ambulansa sağ tarafından çarpma gerçeği var.
resimlere göre ambulans şerit ihlali yapmış gibi motosiklet yapsaydı direk arkadan girmesi gerekmez mi?Tam tersi de var.
Yani ambulansin gelip sag taraftan motora çarpma ihtimali.
!!!!!
güzel kardeşim...
sırf satın alma gücünüz var diye her şeye sahip olmamalısınız, olmamalıyız...
bu araçlar yani pist için hız için üretilmiş araçlar bu kadar kolay sahip olunulmamalı.. bu araçlar özel araçlardır ve özel bir sertifikayla alındırılmalıdır..
Şimdiye kadar yüzlerce motosiklet kazası okudum gördüm, onlarcasına da gözümle şahit oldum. sadece 3-4 tanesinde motosiklet sürücülerinin kusuru yoktu, diğer tüm kazalarda motosiklet sürücüleri suçluydu. Ben de şimdiye dek 3-4 defa orta-düşük büyüklükte hafif sayılacak kaza yaptım ve 1 tanesi hariç hepsinde haklı olan taraftım. diğer 1 tanesinde ise acemilik dönemimde virajı alamamıştım. kazaların %992u hız faktörüdür. hız kurallarına uyulan hiç bir yerde ölümlü kaza olmaz.
resimlere göre ambulans şerit ihlali yapmış gibi motosiklet yapsaydı direk arkadan girmesi gerekmez mi?
kesinlikle katılıyorum ambulanslar nasılsa hız sınırı gibi durumları olmadığı için gereksiz hızlara kalkışabiliyor beni düşündüren ön sağ tekerin oradan nasıl olur da motosiklet çarpabilir?Bence ambulans baska araca çarpmamak için direk motosikletin önüne kirdi.
Simdi burda bir gerçegi analiz etmemiz gerekiyor.
Ambulans hasta nakli yapiyor.
Yani acil bir durum yok.
Zaten acil bir durum olsa,
Hasta nakli Bursa'dan Karacabey'e dogru degil,
tam tersi olurdu.
Ama nasilsa ben ambulansim diye kafasina göre hiz limitlerini zorlayarak gidiyor.
Saniyorum ambulansin asiri hiz yapmasi tehlikeli bir durum dogurdu ve ambulans soförü, kendi canini kurtarmak için bu iki genci harcadi.
Degerli arkadaslar;
rahmetli acemi olabilir,
yanlis motosiklet seçmis olabilir,
hiz tutkunu ve saçma salak bir insan olabilir.
Tüm bunlar kesin bilgi olabilir.
Fakat tüm bu bilesenler,
kazanin sebebinin bu arkadasin hatasi oldugunu Göstermez.
Simdi su kaza olan yolun resmine bir kez daha bakin.
Solda tali yol yok.ambulans sol da ki tali yoldan ana yola çıkıyor.. .