Yine söylüyoruz.
haberin yapılış şekli ve seçilen kelimeler, cümleler çok yanlış! Merhumun akrabaları, ailesi de okuyacak bunları.
Allah ıslah etsin böyle kafaları, zihniyetleri

r: Trafik kazası değil şölen anlatıyor sanki:farao:
Çok üzücü bir kaza...Allah rahmet eylesin evli çiftimize.
Neden seçilen kelimeler yanlış , bu hayatta insanın aldığı kararlar ONLARIN KADERLERİNİ etkiler , atalarımız ne demiş büyük sözü dinleyenin sırtı yere gelmez , adamlar diyor ki , foruma yazardı 1000 lik bir makinayla yaptığı hız denemelerinden bahsederdi , bizde onu uyarırdık , bu işin sonu kötü bitebilir derdik , ama o kendi bildiğini okudu , kulaklarını tıkadı , sözümüzü dinlemedi.
Ben her gördüğüm siğara içen arkadaşıma bu sigarayı bırak , bundan kurtul yoksa sonun akıbetin iyi olmaz diyorum , şimdi sen dalgana bak bana birşey olmaz diyen birisine bi zarar dokunduğunda , ben onu çok ikaz ettim ama dinlemedi dediğimde suç benim mi oluyor , yada bu rahmetliyi uyaran kardeşlerimizin mi oluyor .
Burada bari sağ olanlara yaşayanlara ibret olsun diye bi kardeşimiz bu haberi sağolsun buraya taşıyor , kalkmış bide Allah ıslah etsin böylelerini diyorsun ,yuh artık ,asıl senin kafa nasıl bir kafa , zihniyetin nasıl bir zihniyet , bizde diyoruz ki ,
Motorbisikleti ile terör estirenleri ,
Motorbisikletini kullanırken gerek sollamalarda gerek takip mesafelerinde gerekse diğer trafik kurallarında hiç bir kurallara uymayanları ,
Hayvan modunda motorunu kullanıp yaşayan hayvan yada insan modundaki bütün canlılara zarar verenleri
Ve bunlara destek olanları , arka çıkanları ,
Motorbisiklete gönül vermiş olan kardeşlerimizin imajını bozanları asıl ,
ALLAH ISLAH ETSİN.