neeeeeeeeee mustafa burayamı gelecen cumartesı eğer gelırsen senı bekleyecem eğer buraya gelıpte bana haber vermezsen senı avcılara kadar koşalarım bılesın :queen: haberını beklıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
mustafa aga akyazı nıreee Pamukova nıreeee hangısıne gıdeceksınız
Bate duke 200 benimde hoşuma giden bi makina ama benim tarzım farklıbate bakarsın cumartesi yolda karşılaşırız
Nisa mustafa abi gelirse senin haberdar eder meraketme
ne yazıkki pamukova işi iptal oldu.
tam nöbeti falan hazırladık bi telefon çaktık pamukovaya ve hüsran ellerinde pulsar kalmamışr:
16 haziranda gelen partiden alcakmış arkadaş inşallah ozaman gideriz..
Bugun makinemin 1.000 km bakımını yaptırdım bedavaya1.5 kg IPON Yag koyduk hava filtresi ve varyatör hava filtresi yag filitresi süzgeç temizligi İLK bakımını şahısları adına yapıcaklarının sözünü vermişlerdi ve sözlerinde durdular
4.000 km ye kadar haydıcam artıkın tutmayın beni vericem kampçıyıı
![]()
oğuz yanlışın olmasın 1300 lıtre konulması gerekiyor 250gr da şanzıman yağı olarak konuluyor hem hava fıltresı yağlı kağıt o temizlenmez sadece değıştırılır ne kadar da hava sıksan nafıle temizlenmez ccunku
1300 litre kartere 250 gr da şanzıman yagı olarak koyuldu zaten hava filtresini K&N temizleyici spreyle temizledik hava sıkmadık yani![]()
Mustafa abi duk un artci durumu nasil ? Abime 125 lik duk yada bajaj pulsar bakiyoruz duk un selesini dik oldugunu coluk cocuk oturamaz diye dusunuyor arasira yengeylede binicek acemi zaten baslangic motosikleti olucak yada pulsar da olabilir suan arastirma yapiyoruz ben duk u tavsiye ediyorum tabi ktm125 olursa ikinci el olucak 7-8 lira civarinda butce var .
Alternatif onerileriniz varsada degwrlendirilir![]()
Mustafa abi duk un artci durumu nasil ? Abime 125 lik duk yada bajaj pulsar bakiyoruz duk un selesini dik oldugunu coluk cocuk oturamaz diye dusunuyor arasira yengeylede binicek acemi zaten baslangic motosikleti olucak yada pulsar da olabilir suan arastirma yapiyoruz ben duk u tavsiye ediyorum tabi ktm125 olursa ikinci el olucak 7-8 lira civarinda butce var .
Alternatif onerileriniz varsada degwrlendirilir![]()
Pulsar agır bastı sanırım Bursada bi baiyi aradım ayın 20 sinde gelicek diyor .numune bitane varmiş gidip bi yakından abimizgörücekbakalıkısmet
Bugun ne viraj yaptık halil abi bee gene tadı damagımda kaldıgece gece aklıma geldi o virajlar yazayım dedim
![]()