Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yamaha baydar da 3760TL gibi fiyat biçilmiş akrapoviçe. fakirlikle alakası yok pek bence. enayi yerine koyulmayalım diyolardır belkide.

Son düzenleme:
yamaha baydar da 3760TL gibi fiyat biçilmiş akrapoviçe. fakirlikle alakası yok pek bence. enayi yerine koyulmayalım diyolardır belkide.

Bizim memleketi kastetmedim : )yaklaşık 4000 lira ekzoza vereni haklı olarak döverler , kimseye anlatamazsın :) .... avrupalılar fakirlemiş dostum...

Ahmet6161 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar koruma takozu taktıran var mı varsa nerden temin edebiliriz
Ben bu siteden siparis verdim. http://www.rg-racing.com/browseBike/...4_onwards.aspx

Oldukca saglam markadir

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:58 ----------

Servisi nasil bilmiyorum ama yamaha izmir vasat bir esnaf .ayni numaralar bize de yapildi. Zira bunu öngörüp duzce dadas motordan aldim ben de . Memnunum. Oneririm

Izmirian , parcalar geldimi ? Senin siparisin durumuna gore bende ayni siteden siparis vericem...

Henuz elime ulasmadi gelince ayrintili bilgi verecegim

bende mt-07 ci oldum.hatay yamahadan aldim sabah haremden karsiladim. inanilmaz keyifli makina fakat uzunundan bi cam lazim.

millet mt 07 lerine kavuşmayı beklerken ikinci eli piyasaya duşmüş bile bunehız kafakarıştırıcı bı olay sanırım.

millet mt 07 lerine kavuşmayı beklerken ikinci eli piyasaya duşmüş bile bunehız kafakarıştırıcı bı olay sanırım.
bende gördüm bikaç tane . kar etmek için satanlar olduğu gibi belki fazla gelip kullanamamış da olabilirler.
yoksa 07'den kuşkunuz olmasın :) alıp memnun kalmamak sadece sürememek demektir. onun dışında kafa karıştırıcı hiçbir durum olamaz :)
hatta tekrar baktım :) kesinlikle keyfi satıyorlar .

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yığınla satan bi motorda bi akrapovic videosu göremedik MT-07 ciler fakir çıktı :)

Kesinlikle orjinal egzozu degistirmeyin pisman olursunuz.cunku uzulerek soyluyorumki 3600 tl deyil 10 tane akropovici tek bir mt07 ye taksanizda 4 silindir sesini yakalayamazsiniz.hic gerek yok masraf acmayin pisman olursunuz.
Ses istiyosaniz 4 silindirden sasmamak gerek.

bende gördüm bikaç tane . kar etmek için satanlar olduğu gibi belki fazla gelip kullanamamış da olabilirler.
yoksa 07'den kuşkunuz olmasın :) alıp memnun kalmamak sadece sürememek demektir. onun dışında kafa karıştırıcı hiçbir durum olamaz :)
hatta tekrar baktım :) kesinlikle keyfi satıyorlar .

Bana yetmiyo, o noolacak? :mrgreen:

merhaba arkadaşlar ben mt-09 kullanıcısıyım. bi arkadaşım mt-07 düşünüyo sadece merak ettiği son hızı? en son kaç km hızı gördünüz?

ben mesela sahil yolu ışıklarda bekliyorum yeşil yanınca açıyorum gazı bi sonraki ışıklara gelene kadar biraz basıyorum öyle sonra bi bakıyorum 150km/h. vay arkadaş hangi ara çıktın 150 ye ne zaman geldin ya, bazen anlamıyorum gittiğim hızı.

merhaba arkadaşlar ben mt-09 kullanıcısıyım. bi arkadaşım mt-07 düşünüyo sadece merak ettiği son hızı? en son kaç km hızı gördünüz?

Rüzgarlı havada, düz yolda, artçılı 205 KM/H gördüm.

Yine rüzgarlı havada biraz eğimli yolda 214 KM/H gördüm.

Rüzgarsız, düz yolda deneyemedim henüz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10256960_670862752969528_7675102354940532186_n.jpg

barodi cancının telefon numarası nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------

telefon numarası vrmıdır?bide mt 07 lerde yanlış görmediysem yükseltme aparatıda var sonra cam monte oluyor. yinede telefonunu paylaşırsan görüşmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar