yamaha baydar da 3760TL gibi fiyat biçilmiş akrapoviçe. fakirlikle alakası yok pek bence. enayi yerine koyulmayalım diyolardır belkide.
Ahmet6161 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar koruma takozu taktıran var mı varsa nerden temin edebiliriz
Ben bu siteden siparis verdim. http://www.rg-racing.com/browseBike/...4_onwards.aspx
Oldukca saglam markadir
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:58 ----------
Servisi nasil bilmiyorum ama yamaha izmir vasat bir esnaf .ayni numaralar bize de yapildi. Zira bunu öngörüp duzce dadas motordan aldim ben de . Memnunum. Oneririm
Izmirian , parcalar geldimi ? Senin siparisin durumuna gore bende ayni siteden siparis vericem...
bende gördüm bikaç tane . kar etmek için satanlar olduğu gibi belki fazla gelip kullanamamış da olabilirler.millet mt 07 lerine kavuşmayı beklerken ikinci eli piyasaya duşmüş bile bunehız kafakarıştırıcı bı olay sanırım.
Yığınla satan bi motorda bi akrapovic videosu göremedik MT-07 ciler fakir çıktı![]()
bende gördüm bikaç tane . kar etmek için satanlar olduğu gibi belki fazla gelip kullanamamış da olabilirler.
yoksa 07'den kuşkunuz olmasınalıp memnun kalmamak sadece sürememek demektir. onun dışında kafa karıştırıcı hiçbir durum olamaz
hatta tekrar baktımkesinlikle keyfi satıyorlar .
Bana yetmiyo, o noolacak? :mrgreen:
merhaba arkadaşlar ben mt-09 kullanıcısıyım. bi arkadaşım mt-07 düşünüyo sadece merak ettiği son hızı? en son kaç km hızı gördünüz?
130 km den sonra sarsmaya basliyor ruzgar, cam fena olmicak sanirim...
bende mt-07 ci oldum.hatay yamahadan aldim sabah haremden karsiladim. inanilmaz keyifli makina fakat uzunundan bi cam lazim.