[/URL]
[/URL]depresyondayımmmm motorum daha gelmedir:
r: ayın 10 unda dediler... inşallah bu seferde bi arıza çıkmaz
En uygununu burda buldum,senin fiyat epey iyi. Fazer800 cü kardeşlerimiz sebeplensin diyosun yani.:thumleft:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-fazer-8-orjinal-koruma-takozu-indirimli-ozel-fiyat-158840988/detay
Biz buralardayız,takipteyiz. Haftasonu Çeşme Otobanı Shell istasyonu yanındaki boş alanda supermoto yarışları vardı.13-14 yaşındaki,belki daha da küçük çocuklar o motorları acayip kullanıyorlardı,aklım şaştı. Bende bahaneyle bir 150km devirdim git-gel ile yolda da siyah fazer8 gördüm,eşli gidiyordu,Ahmet sen değildin herhalde!
Bu arada arkadaşım da MT-07 sine kavuştu,kullanma fırsatı buldum! Bence yamaha çok güzel bir motor yapmış. Geçen hafta zam gelmişti ama arkadaşım eski fiyatından indirimli aldı ama istediği mor renk olmadı,boşta kalmış Race Blue'yu aldı ama o da güzel.
Benim arkadaşım fuardan hemen sonra siparişi verdi, 2. sıradaydı ve 10bin nakit bıraktı...Eğer bu son partide alamasaydı iptal edecekti,bomba atacam bayiye diyorduBu partide bir kırmızı, birde race blue geldi. Race boşa çıkınca bizimkini aramışlar! Bu arada Manisa'da bir fazer 8 daha var, 09 plaka küçük sanayide dolaşıyor,bana pek düzgün görünmedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
Bu arada Nazilli Yamaha bayisi arkadaşım oluyor, kendisinin elinde 1 adet fazer8 abs var(füme veya siyah renk diye söyledi ama tam hatırlamıyorum),liste fiyatına verecek. Haberiniz olsun!
Mavisi bile güzel be veledin. :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rtemiz-2011-yamaha-fazer8-abs-163664432/detay
Arkadaşlar arka çanta düşünüyorum kullanan ya da bi önerisi olan var mı biraz garip olacak ama givi trk52 çanta düşünüyorum sizce nasıl olur ?
Ben bugüne kadar boşuna motorsiklet kullanmışım dedirten bir makineye sahip oldum. Yok böyle bir şey....
Motorlarını teslim alan arkadaşlar kaçtı, teslim alamayan arkadaşlar sustu.. ::153::
Parça fiyatı değişmez sanırım. İşçilik fiyatlarını öğrenin, buradaki ile karşılaştıralım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------
Napsak napsak 2013 beyaz abs'li Fazer 8'e mi geçiş yapsak napsak :joker:
![]()