Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Orda bir RaceBlue var fotoda. O RaceBlue kimin RaceBlue'sudur :mrgreen:

Motosikleti
Hee belli. Hayırlı olsun, onu da al buraya yav.. Ekipten olsun o da..

Bu arada, koruma takozu varmıymış onun :mrgreen:

depresyondayımmmm motorum daha gelmedi :pr: :pr: ayın 10 unda dediler... inşallah bu seferde bi arıza çıkmaz

Motosikleti
depresyondayımmmm motorum daha gelmedi :pr: :pr: ayın 10 unda dediler... inşallah bu seferde bi arıza çıkmaz

İnşallah be, biz de merakla bekliyoruz artık.. Geldiği gibi dolu dolu bi 8 olacak :mrgreen:

Aynen öyle diyorum. Gerçi son 5 adede geçmek üzereyim, zam yapıcam, ama yine yarı fiyatının da altında oluyo :mrgreen:

Biz buralardayız,takipteyiz. Haftasonu Çeşme Otobanı Shell istasyonu yanındaki boş alanda supermoto yarışları vardı.13-14 yaşındaki,belki daha da küçük çocuklar o motorları acayip kullanıyorlardı,aklım şaştı. Bende bahaneyle bir 150km devirdim git-gel ile yolda da siyah fazer8 gördüm,eşli gidiyordu,Ahmet sen değildin herhalde!
Bu arada arkadaşım da MT-07 sine kavuştu,kullanma fırsatı buldum! Bence yamaha çok güzel bir motor yapmış. Geçen hafta zam gelmişti ama arkadaşım eski fiyatından indirimli aldı ama istediği mor renk olmadı,boşta kalmış Race Blue'yu aldı ama o da güzel.

Bizim ki daha gelmedi adam resmen kudurdu diyebilirim.

Benim arkadaşım fuardan hemen sonra siparişi verdi, 2. sıradaydı ve 10bin nakit bıraktı...Eğer bu son partide alamasaydı iptal edecekti,bomba atacam bayiye diyordu :) Bu partide bir kırmızı, birde race blue geldi. Race boşa çıkınca bizimkini aramışlar! Bu arada Manisa'da bir fazer 8 daha var, 09 plaka küçük sanayide dolaşıyor,bana pek düzgün görünmedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

Bu arada Nazilli Yamaha bayisi arkadaşım oluyor, kendisinin elinde 1 adet fazer8 abs var(füme veya siyah renk diye söyledi ama tam hatırlamıyorum),liste fiyatına verecek. Haberiniz olsun!

Motosikleti
Mavisi bile güzel be veledin. :mrgreen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemiz-2011-yamaha-fazer8-abs-163664432/detay

Benim arkadaşım fuardan hemen sonra siparişi verdi, 2. sıradaydı ve 10bin nakit bıraktı...Eğer bu son partide alamasaydı iptal edecekti,bomba atacam bayiye diyordu :) Bu partide bir kırmızı, birde race blue geldi. Race boşa çıkınca bizimkini aramışlar! Bu arada Manisa'da bir fazer 8 daha var, 09 plaka küçük sanayide dolaşıyor,bana pek düzgün görünmedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

Bu arada Nazilli Yamaha bayisi arkadaşım oluyor, kendisinin elinde 1 adet fazer8 abs var(füme veya siyah renk diye söyledi ama tam hatırlamıyorum),liste fiyatına verecek. Haberiniz olsun!

kim o fazer 800 bide 09 plaka. Benimki de 09 plaka.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

tamam güzelde 2011 ve km'sine göre 22 bin fazla.

Arkadaşıma 2013 yada sıfır düşünüyoruz.

Motosikleti
Ben sadece rengini vurgulamak istedim, ilan ayrıntılarına bakmadım :mrgreen:

Arkadaşlar arka çanta düşünüyorum kullanan ya da bi önerisi olan var mı biraz garip olacak ama givi trk52 çanta düşünüyorum sizce nasıl olur ?

ugi

Ben bugüne kadar boşuna motorsiklet kullanmışım dedirten bir makineye sahip oldum. Yok böyle bir şey....

Motosikleti
Hayırlı olsun ugi aramıza hoşgeldin ::sm_smile 8'ci olmak ayrıcalıktır, kullanan anlar :mrgreen:

Arkadaşlar arka çanta düşünüyorum kullanan ya da bi önerisi olan var mı biraz garip olacak ama givi trk52 çanta düşünüyorum sizce nasıl olur ?

Bence tam bir endurocu çantası. Depo üstü ufak bir şey işini görmez mi?

Fazer 600'e çanta oluyordu ama Fazer800 arka çanta nedense yakışmıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------

Ben bugüne kadar boşuna motorsiklet kullanmışım dedirten bir makineye sahip oldum. Yok böyle bir şey....

Hadi hayırlı olsun, bir kaç sene içerisinde çok tutulan popiler bir makine olacağından emin olabilirsiniz.:thumleft: BAK BURAYA YAZIYORUM bir gün herkez doğru yolu bulacak:cherry:

Motosikleti
Hayır özel yapım. İzmirde bi üstad var, Yalnızca motosikletlere sticker vs. işi yapıyo. Yıldız motorun yanında. Ona yaptırdım.. Önceki motora da yaptırmıştım, gayet başarılı iş yapıyo..

Teşekkürler bilgi için.:cat:

Düz şerit istemiyorum o yüzden aramaya devam edelim :)
keiti'de 3 parçalı olarak gördüm onda da beyaz yok.

Motosikleti
Parça fiyatı değişmez sanırım. İşçilik fiyatlarını öğrenin, buradaki ile karşılaştıralım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

Napsak napsak 2013 beyaz abs'li Fazer 8'e mi geçiş yapsak napsak :joker:

car_id_8102_2.jpg

Hey gidi be eski arşivleri karıştırıyodum. Zamanında ne yazmışım.. :mrgreen::mrgreen: olacağı varmış demekki :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar