Ne demek yahu.. Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin, umarım aktif olursun ::sm_smile Memleket neresi
memleket ordu kardeşim
ha bu arada arkadaşlar banada lazım koruma demiri ve takozu uygun bulabileceğim bi yer varmı yardımcı olursanız sevinirim
Bu koruma takozları bir yerden tanıdık geliyor ama nerden :mrgreen: paylaşım için teşekkürler.. :cat:
Arkadaşlar radyatör koruma arıyorum fz8 için bildiğiniz bir site yada alabilecegim firma varmı ? Malum tr'de fiyatlar absürt.
Arkadaşlar radyatör koruma arıyorum fz8 için bildiğiniz bir site yada alabilecegim firma varmı ? Malum tr'de fiyatlar absürt.
arkadaşda sıfır var. yamaha dan sipariş etmişti. motor geciktiği için motoru iptal etti. radyatör koruma elinde kaldı.
bilgileri: okan özkan 0 532 687 44 58
Bu koruma takozları bir yerden tanıdık geliyor ama nerden :mrgreen: paylaşım için teşekkürler.. :cat:
Yakında arkadaşa yaptırıyorum FZ8 için radyatör koruma. Beklerim dersen buradan zaten bilgilendiririm yaptığında..
Geldiiii geldiiiiiii sonunda. Pazartesi atarım fotoları
Ben gördüm :mrgreen: Sonunda, hayırlı uğurlu olsun.. Bir Fazercan daha katıldı aramıza, dolu dolu :cherry: