Değerli Turkish39;
Samimi olduğuna inandığım son yazınız için gerçekten teşekkür ederim.
Daha önceleri yazdığım gibi her yoruma içinden ne alabiliriz diye mutlaka ön yargısız bakıyorum. Bundan bir önceki yazınız bana biraz ön yargılı yazılmış gibi geldi. Yeni bir marka sektör için yeni bir soluk demek. Biz bu konuda gerçekten heyecanlıyız. 3 modelin de kendi segmentine göre sektörde oldukça etkili bir şekilde yer alacağı belli olmaya başladı. Bakın sadece Boxer modelin yorumlarını okuyun ne demek istediğim anlaşılır. Uzun yıllar keyifle kullanacağımız bu modeller hepimiz için bir fırsat. Tüketici anketlerinden artık nelerin talep edildiğini çok iyi biliyoruz. Uygun fiyat, yüksek kalite, uzun ömür, uygun yedek parça, kuvvetli servis ağı prensipleri ile yola çıktık. Ne değişimler yaşandığını şahsen görmenizi isterim. Tüketicinin de ne denli bilinçli olduğunu artık net görebildiğimiz için öyle kolay satış da yok. Ama kabul ediyorum ki bizim alıngan olma hakkımız kesinlikle yok.
Bajaj konusunda da küsüp gitmeyin lütfen. Tüm yorumlarınızı bekliyoruz (Sadece fiyat değil)
Tekrar selam ediyorum. Küçük motorcunun gözlerinden öpüyorum.
Bu vesile ile tüm arkadaşlarımın da kandilini tebrik ediyorum...
Öyle yansımışsa hata benim.Ama satan vatandaş discover için 1 litre ile 116 km gidiyor deyince insanlar ooo süpermiş diyor,peki sonrası sizi itibarsızlaştıracak beni değil.Daha önceden de dediğim gibi ben pulsar hayranıyım ama fiyatı bana kızsanız da beni kıllandırdı.Dobra dobra da söylüyorum.Ama herhangi bir önyargım yok.Ben her markaya olumsuzluklarını yazıyorum.Kendi kullandığım motorun servisliğini lakayit yapan adamın servisliğini bile iptal ettirdim.Ben kullanıcıdan yanayım,markalardan değil.Dobralığım çoğu insanın hoşuna gitmese de böyleyim,yapacak bi şey yok.Üzerine basa basa söylüyorum,benim ne kuralkanla ne bajajla alıpveremediğim yok.Benim 14 yıl kullandığım ama milletin yeni öğrendiği bir markayla tekrar Türkiye de motosiklet pazarına giriyorsunuz.Her aksaklığa ve yanlışlığa özen gösterdiğinizi belirttiğiniz için bende gördüğümü yazıyorum.Yani gördüklerim ve buraya yazdıklarım benim sözlerim değil,o aksaklıkları ve yalanları söyleyen kendi ekibinizdekilerin sözleri.Daha bi kaç gün önce tam grubumuzla yola çıkıcaz adam discover almış bize gösteriyor ve 1 litreyle 100 km gidiyormuş diyor adam sevinçten,yazık değil mi?
Saygılarımla,Kandiliniz mubarek olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/130588-pulsar-dan-vazgecmek-uzereyim.html
Anlatmak istediğim bu Ekrem abi.Ya bu yalan dolanla iş götürmeye çalışan bayilerinizi adam akıllı fırçalayın ya da oldu olacak sıfırdan başlayın bu işe.Sonuçta şimdiye kadar sizin hakkınızda diz boyu şikayetlerin olmasına sebep bu bayi ve servisler.