Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kuralsizlar arkadasim sende 2 motorda olduguna gore gercekten ayrintili bir karsilastirma yapman herkesin merakla bekledigi şeylere cevap olacaktir hatta farkli bir konu acabilirsin
Arka amortisör sert demissin ona sasirdim ben 70 kilo olmama ragmen tepkiler gayet yumusak ayari var altta sertligini değiştirebilirsiniz benim plaka isleri sali gununu bulacak o yuzden ilk yazdiklarim haricinde yorum yapamiyorum simdilik
Arka amortisör wolfe göre sert.normalde is görüyor. Benim karsilastirmalarim kisa suruyor isterseniz siz merak ettiklerinizi yazin.ben o konularda tek tek itinayla karsilastirma yaparim.

Şasenin perimneter frame olduğu dışında bir şey bulamadım.

Alüminyum şase bilgisini nereden aldınız acaba? Bu tipte ikisi de kullanılabilmekte çünkü.

test sürüşü ve detaylı inceleme yapan arkadaşlar, yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

arkadaşlar pulsar yakından görmek isteyenler denemek isteyenleri bekleriz pulsar 200 ns test aracı gelmiştir. ancak pazartesi günü aracın plaklası çıkacagından pazartesinden sonra denemek istyen arkadaşları bekleriz . ayrıca 10.05.2014 tarihinde büyük pulsar test sürüşü günü olacaktır. ayrıca ricam arkadaşlar motorları test etmeden denemeden yorum yapmayalım . gelin buyrun pulsar 200 ns deneyin gömrüşlerimizi deneyip test ettikten sonra paylaşalım teşekkürler :)

Bajaj test motorlarını müşteriye satıyor galiba, o motoru alacak adam ne hayallerle geliyor 0 motor almak için. Ben de discover düşünüyorum ama alacağım zaman gözümün önünde toplanmasını isteyeceğim

öncelikle test araçları satılamaz 1 sene bayi olarak tahhütname imzalıyoruz benim elimde boxer discover pulsar test aracı var hepsi plakalı pkalı aracı ancak 2. el olrak satış yapabiliriz. oda mümkün degildir. bilgilerinize sunarım test araçları satılamaz biniceğiniz test aracın ruhsatına ve plakasına bakabilirsiniz ayrıca alıcağınız aracın şase numarasınıda not edebilirsin iz. test aracını sattan bayii olur ise eger bunu düşünüyosanız bajaj müşteri temsilcilerine bilgi verebilirsiniz

Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum dün istanbul da ki bir bayide inceleme fırsatım oldu gerçekten kaliteli bir alet daha önce cbf 150 kullanan biri olarak pulsarı alma niyetiyle gitmiştim? Malzeme kalitesi hoşuma gitti çalıştırdım birinci vitese taktım yarım metre ileri yaptım geri yaptım deneme motoru değildi sonuçta ama çok sarsıntılı çalışıyordu titreşim vardır benim eski Çinli de böyleydi vazgeçtim almaktan belki gerçek anlamda test motoru ile denesem fikrim değişebilirdi vibrasyon dan korktuğum için vazgeçtim alma niyeti ile gitmiştim

Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum dün istanbul da ki bir bayide inceleme fırsatım oldu gerçekten kaliteli bir alet daha önce cbf 150 kullanan biri olarak pulsarı alma niyetiyle gitmiştim? Malzeme kalitesi hoşuma gitti çalıştırdım birinci vitese taktım yarım metre ileri yaptım geri yaptım deneme motoru değildi sonuçta ama çok sarsıntılı çalışıyordu titreşim vardır benim eski Çinli de böyleydi vazgeçtim almaktan belki gerçek anlamda test motoru ile denesem fikrim değişebilirdi vibrasyon dan korktuğum için vazgeçtim alma niyeti ile gitmiştim

merhaba eğer haftaya cumartesi bursaya gelebilirseniz test edebilirsiniz . çünkü kendi ustalarım denedi herhangi bir şikayet yok sizinde test etmenizi isterim düşünceleriniz görüşleriniz çok önemli bizim için

s.a arkadaşlar az önce eve geldim fatura kesildi pazartesi plaka çıkacak inşallah yemin ederim eve zor geldim motoru dükkandan çıkarana kadar akla karayı seçtim 50 kişi geldi motora bakmaya ve 7 kişi sipariş vermişdi en son şukadarını söyleyim domuz gibi alet ben 5000 deviri geçemedim şehir içinde o bile yetiyor titreşim konusuna gelirsek arkadaşlar belli belirsiz bir titreşim var kesinlikle apaçi kadar değil titreşimin olmasının sebebide motor daha sıfır ve çok normal arkadaşlar bunu orda motora bakmaya gelen 30 ila 55 yaş arası hayatları motor üstünde geçmiş adamların yorumuyduki bana da mantıklı geldi ki titreşim böyle olsa bile kesinle rahatsız edici değil belli belirsiz ben makinaya hayran kaldım vites geçişleri pamuk gibi sürüşü 1,94 olmama rağmen müthiş keyifli rüzgar alma gibi bir olay kesinlikle yaşamadım bu boyla bile siz düşünün farları müthiş kaliteli sıfır mt7 almış bir arkadaşımız geldi motora hayran kaldı :) şimdilik söyliyeceklerim bukadar rodajını yavaş yavaş yapıcaz son olarak şunu söyleyim orta boylu arkadaşlar 1.170 ila 1.85 arası özellikle bu motoru alın başka bişi demiyorum altınızda 500 lük gibi durur okadar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

zfm8i4ih.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Son düzenleme:
s.a arkadaşlar az önce eve geldim fatura kesildi pazartesi plaka çıkacak inşallah yemin ederim eve zor geldim motoru dükkandan çıkarana kadar akla karayı seçtim 50 kişi geldi motora bakmaya ve 7 kişi sipariş vermişdi en son şukadarını söyleyim domuz gibi alet ben 5000 deviri geçemedim şehir içinde o bile yetiyor titreşim konusuna gelirsek arkadaşlar belli belirsiz bir titreşim var kesinlikle apaçi kadar değil titreşimin olmasının sebebide motor daha sıfır ve çok normal arkadaşlar bunu orda motora bakmaya gelen 30 ila 55 yaş arası hayatları motor üstünde geçmiş adamların yorumuyduki bana da mantıklı geldi ki titreşim böyle olsa bile kesinle rahatsız edici değil belli belirsiz ben makinaya hayran kaldım vites geçişleri pamuk gibi sürüşü 1,94 olmama rağmen müthiş keyifli rüzgar alma gibi bir olay kesinlikle yaşamadım bu boyla bile siz düşünün farları müthiş kaliteli sıfır mt7 almış bir arkadaşımız geldi motora hayran kaldı :) şimdilik söyliyeceklerim bukadar rodajını yavaş yavaş yapıcaz son olarak şunu söyleyim orta boylu arkadaşlar 1.170 ila 1.85 arası özellikle bu motoru alın başka bişi demiyorum altınızda 500 lük gibi durur okadar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

http://s14.directupload.net/images/140503/zfm8i4ih.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Pulsar da bildiğim kadarı ile rodaj yok fuar da yetkili kişiler söylemişti bunu motorun kitapçığın da böyle birşey yazmıyormu?

Arkadaşlar bu resimleri faceboota bir grupta Mehmet Baş paylaşmış. Pulsar VS Wolf

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203397146637090&set=pcb.446871402123880&type=1&theater

10154498_10203397146637090_427612508498548652_n.jpg

10264495_10203397147357108_62984225841127819_n.jpg

10295660_10203397147797119_8744358233264311403_n.jpg

10296775_10203397146917097_4281636515681167220_n.jpg

Yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.Tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
kullanıcı yorumlarını beklıyoruz hayırlı olsun bende dusunuyorum almayı

Bugün bayiye gidip inceledim.

Vites geçişleri epey yumuşak,malzeme kalitesi yüksek,plastiklerde ses çıkarma gibi bir durum söz konusu kesinlikle değildi.

Test aracı olmadığından kullanamadım.Fakat ben beğendim.Artık kullanıcı yorumlarını beklemedeyim.

50 km kadar kullandim motor birak beni gidicem diyo titresim yok dencek kadar az tek eksi yani sele biraz sert gerci daha taze ama km artikca paylasirim birde yormuyo oturus sekli rahat cbf den inip buna bindigim halde soyluyorum

merhaba eğer haftaya cumartesi bursaya gelebilirseniz test edebilirsiniz . çünkü kendi ustalarım denedi herhangi bir şikayet yok sizinde test etmenizi isterim düşünceleriniz görüşleriniz çok önemli bizim için
Gemlik te ikamet ediyorum,Bursa'ya geliyordum internetten bulduğum telefonunuzu aradım açan olmadı, saat 14:00 gibiydi sanırım.

Gerçekten oturuşu ben de beğendim.(son kullandığı motoru büyük bir cruiser olan biri olarak )

kuralsız, hindistandaki bir kullanıcıyla arkadaş oldum facede, oda 2014 model almış ,eksileri olarak arka amortisör sert ilk kullanımda dedi ama kullandıkça kendine geliyormuş amortisör,yani biraz kullandıkça kendine gelir galiba ,sende kullandıkça burdan artılarını, eksilerini paylaşırsan seviniriz ,tekerin düz bassın,hayırlı olsun makinen kardeş..

Arkadaşlar hayırlı olsun Allah kazanız belasın binmek nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar