bu gun sordum 206 tl dedı
Sıfır km aldığım ybr de sırf elde var diye 90 numara şanzuman yağı kullandım 900km boyunca.Yağlama özelliğine bir şey diyemem ama zincire özenle dikkatli ve az az sürdüğüm yağı merkez kaç kuvvetininde etkisiyle orta sehpaya yapışmış ve kirli bir curuf tabakası halinde buluyorum.Hoş bir durum değil,kötü bir görüntü bence.yamaha ybr 125 için en iyi zincir yağı hangisi arkadaşlar bana arkadasın biri Gulf multiauto al dedi nasıl sizce o sizin tavsiyeniz nedir ?
Hayatimda kullandigim gerek malzeme gerekse iscilik acisindan en adi motosiklet ( esd icin konusuyorum)
Hayatimda kullandigim gerek malzeme gerekse iscilik acisindan en adi motosiklet ( esd icin konusuyorum)
Yasim 17 ybr almayi dusunuyorum ama 2013-14 modellerde problemler varmis karburator amortisor gibi dogrumu
ARKADAŞLAR Gulf multiauto ve castrol chain lube zincir yağı ben daha yeni aldım ybryi yağladıgımda kaç km sonra yağlıcaz tekrar biraz bilgi ltfen
arkadaşlar bir sorum olacak.yeni ybr me branda almak istiyorum.ancak aklıma takılan bişey var.antalyada yaşıyorum burada yağmur rüzgar oldumu normal olmaz bilen bilir.motorumu koyabileceğim kapalı bir mekanım yok.fırtınalı zamanlarda branda motor üzerinde paraşüt etkisi yapıp motorun devrilmesine sebep olmaz mı?
arkadaşlar bir sorum olacak.yeni ybr me branda almak istiyorum.ancak aklıma takılan bişey var.antalyada yaşıyorum burada yağmur rüzgar oldumu normal olmaz bilen bilir.motorumu koyabileceğim kapalı bir mekanım yok.fırtınalı zamanlarda branda motor üzerinde paraşüt etkisi yapıp motorun devrilmesine sebep olmaz mı?
teşekkür ederim bunları uygulayacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
cevabınız için teşekkürler yalnız yanlış anlaşılma olmuş sanırım benim sorum brandanın uçması değil motorun uçması yönündeşaka bir yana burdaki rüzgar yerinde öylece duran motorları bile deviriyor.kendim şahit oldum.branda paraşüt gibi rüzgarı alıp motorun devrilmesine yardımcı olmazmı gibiydi sorum
Herkese selam bende ybr alarak aranıza katılmış bulunmaktayım herkese kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim saygılarımla..