pırellı ıslak zemıde su sıcratma olayı varmı pekı
Islak zeminde her lastik su sıçratır, ben dura traction kullanıyorum, orjinal lastiklere göre daha fazla su sıçrattığını söyleyebilirim
pırellı ıslak zemıde su sıcratma olayı varmı pekı
2000 ile 3200 arasi butcem var ybr 125esd alicam 2011-12 model bulabilirmiyim
lastıge taksıt yapan yer varmı
Selamın aleyküm, arkadaşlar bu ybr'nin ön, arka çamurluklar yağmur suyunu engellemiyor, motosikletin arkası çamur içinde benim pantolon, ayakkabılar da öyle, şimdi orijinal lastikleri adi olduğu için mi? Yoksan çamurluklara nasıl bir alternatif bulabiliriz.

Ben ön tarafa şöyle bir ekleme yaptım, ön tekerden hiç çamur sıçramıyor şuan, yakışıklı da oldu bence
[url]http://www.resimagaci.com/img/rhhhv1.jpg[/url]
Evet, gayet güzel olmuş nereden temin edebiliriz onu ?
Selamın aleyküm, arkadaşlar bu ybr'nin ön, arka çamurluklar yağmur suyunu engellemiyor, motosikletin arkası çamur içinde benim pantolon, ayakkabılar da öyle, şimdi orijinal lastikleri adi olduğu için mi? Yoksan çamurluklara nasıl bir alternatif bulabiliriz.
Su sıçratmayan lastik var mıdır? Tahliye edilen su elbette bir yerlere gidecektir. Su sıçratmasından çok yağmurlu havalarda yol tutuşunun iyi olup olmadığını sorgulamanız daha doğru olur diye düşünüyorum.pırellı ıslak zemıde su sıcratma olayı varmı pekı
lastıge taksıt yapan yer varmı
plaka kac 34 muÖncelikle merhaba arkadaşlar
Arkadaşlar şimdi motosikletin sigortasını yaptırdım ve bir kaç yerden fiyat aldım öle yaptırdım sigortamı 100 tl tuttu anadolu sigortaya yaptırdım.. sizde araştırın bence kısaca bilgi vereyim..
Hür sigorta 156 tl
Güneş sigorta 123 tl
Anadolu sigorta 100 tl
Bu bilgiler gerekli olur mu bilmem ama vereyim
Motorum Yamaha ybr esd 2013
Yaşımda 27 umarım birilerine yardımım dokunur 40-50 tl nie fazla ödeyelim ki ? Benzin yağ ekmek su olarak dönsün bize..![]()
Guzel dıyorsunda ıse gıdıp gelıyrm oyuzden mecburumSu sıçratmayan lastik var mıdır? Tahliye edilen su elbette bir yerlere gidecektir. Su sıçratmasından çok yağmurlu havalarda yol tutuşunun iyi olup olmadığını sorgulamanız daha doğru olur diye düşünüyorum.
Internette satış yapanlar taksit yapıyor mesela motolastik vb. Motor lastiği satan bayiler de yapıyordur diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Bence çok zorunlu olmadıkça yağmurda kullanmamak en iyisi güvenlik ve elektrik/elektronik aksamlar açısından.
plaka kac 34 mu
34 plaka olsa o rakam mümkün değil, sanırım edirnede arkadaş.