Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu motor renkli olacak arkadaş siyah çok sade oluyo

Bence de siyah çok sade duruyor.Ama şu harika olmuş...
3a6z.jpg

bunuda yakından görmek lazım, altın rengi bana altın diş takmış amcaları anımsatıyor kro gibi durmasında :)
sarı hjant her zaman sıyah motorda guzel durur benım eskı hyosungumu mat sıyah yapıpı jantları altın sarısı altın sarısı manet almıstım ebaydan cok harıka duruyordu.bu motoruda öyle yapacaktım sıfır oldugu için sökmeye takmaya kıyamadım bıraz bıneyımde bende jantları boyatabılırım

CBR 250'in en güzel rengi son model Beyaz (komple beyaz olan) sonra üç renk (benim motorumdan) sonra siyah renk. tabi ki arkadaşlar bu benim zevkim.

Arkadaşlar baya bi araştırma yaptım ve 2014 model cbr'da kasa değişmeyecek ama repsol rengi gelecek yanılmıyorum dimi ? Ne zaman gelir yeni renkler ?

Zevkler tartışmasızdır ama fikrim;
Yukarıdaki kırmızı jantlı olan...CBR'den soğutacak insanı

lan get senin motor berbat duruyor, iğrenç ne diyim görünce midem kalktı olm :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------

http://4.bp.blogspot.com/-lw0kPG-2s...YuUZPg/s784/honda-civic-si-coupe-2_800x0w.jpg

peki kırmızı jant nasıldır :)

Nasil bi tasarım yapilmissa motor bildiğin adidas eşofman gibi olmuş :p O üç çizgi olsun beyaz sele falan...şahsi kanaatim olmamış. Ama düz siyah modele kırmızı jant yakışır diye düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
caner abi cok yanarlı dönerli olmuş bırak sen gel vazgeç kırmızı seleyi kırmızı janti.Altın sarısı yapalım jantını mis gibi olacak zaten :)

caner abi cok yanarlı dönerli olmuş bırak sen gel vazgeç kırmızı seleyi kırmızı janti.Altın sarısı yapalım jantını mis gibi olacak zaten :)
Knk ben zaten bu tarz güzel demedim, kırmızı jant nasıl sizce diye paylaştım la :) yoksa benimde hoşuma gitmedi ama altın sarısınıda yakından görmem şart, o didemin paylaştığı resimde photoshop var, eskitme var :) ama kırmızı sele şart :D

Knk ben zaten bu tarz güzel demedim, kırmızı jant nasıl sizce diye paylaştım la :) yoksa benimde hoşuma gitmedi ama altın sarısınıda yakından görmem şart, o didemin paylaştığı resimde photoshop var, eskitme var :) ama kırmızı sele şart :D

Ulen benım cobraya hakaret ediyon miden kalkıyo. Bu çingene renkli motoru koymussun :D Ölmen lazım Ölmen . İğrenc duruyor ne o öle be . İnsanı motordan sogutursun olm sen :D

beyler benim vites pedalı bastığım/çektiğim yerde kalıyor. her vites değişiminde geri ayağımla düzeltip tekrar çekmem gerekiyor. dururken falan 1'e geçmiyor boşa düşüyor bu sebepten dolayı, sinir bozucu biraz. teli falan mı bozuldu acep daha önce bu sorunu yaşayan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar