Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler benim vites pedalı bastığım/çektiğim yerde kalıyor. her vites değişiminde geri ayağımla düzeltip tekrar çekmem gerekiyor. dururken falan 1'e geçmiyor boşa düşüyor bu sebepten dolayı, sinir bozucu biraz. teli falan mı bozuldu acep daha önce bu sorunu yaşayan var mı?

vites dişlileri denk gelmıyordur. Azcık motoru ileri geri yapın depriyajı sıkın çakın vitese qeçer :)

merhaba arkadaşlar,
daha önceden cb125e konusunda, cb125e motor almayı düşündüğümü belirtmiştim ancak özel nedenlerden ötürü motor işi bir süre askıya alındı. Önümüzdeki 7ay içerisinde inş. cbr250r almayı düşünüyorum. Şuan ki liste fiyatı 12,400 olarak gözüküyor. Yılbaşında indirime girme durumları vs. olur mu? Başlangıç motoru olarak düşünüyorum. Uzun bir süre kullanıcam...

merhaba arkadaşlar,
daha önceden cb125e konusunda, cb125e motor almayı düşündüğümü belirtmiştim ancak özel nedenlerden ötürü motor işi bir süre askıya alındı. Önümüzdeki 7ay içerisinde inş. cbr250r almayı düşünüyorum. Şuan ki liste fiyatı 12,400 olarak gözüküyor. Yılbaşında indirime girme durumları vs. olur mu? Başlangıç motoru olarak düşünüyorum. Uzun bir süre kullanıcam...

İndirimden ziyade gecmis yillara bakarsak mayis ve haziranda gelen bi kac zamla sezonu 13bin tl civari kapatir gibi geliyor bana.

yapma be hocam. 12,400 zaten yüksek, 13binde vermek çok koyar insana.
bence bu motor için 12400 üst sınır olmalı 13 bın 250cc motora verılmez hangi marka olursa olsun. bugun gıttım mt07 yerınde ınceledım.resmen bıttım motora 17900 tl fıyatı ...bugun hondada cbf500 acılıyordu arkadaslara yardım ettım emın olun 19500 fıyatı hak edecek motor degıl yanı 13000+ palak vs eklenınce 13600 gıbı rakama 250 cc alacagıma 17900 yamaha almayı tercıh ederım..kuyruk yapısı r6 ile aynı kısa şase çift silindir.tork canavarı

bence bu motor için 12400 üst sınır olmalı 13 bın 250cc motora verılmez hangi marka olursa olsun. bugun gıttım mt07 yerınde ınceledım.resmen bıttım motora 17900 tl fıyatı ...bugun hondada cbf500 acılıyordu arkadaslara yardım ettım emın olun 19500 fıyatı hak edecek motor degıl yanı 13000+ palak vs eklenınce 13600 gıbı rakama 250 cc alacagıma 17900 yamaha almayı tercıh ederım..kuyruk yapısı r6 ile aynı kısa şase çift silindir.tork canavarı

iyi güzel diyorsunda, bana çok fazla gelir 700cc, kendime güvenene kadar 250cc ile takılayım diye düşünüyorum. 18bin lirada fazlasıyla aşıyor bütçemi, az para değil arta kalan 5bin lira benim için.

Bence en guzel rengi almissin komple beyaz motoru daha cok gosteriyor benim ki tricolour ama gonlum senin beyazindaydi :) tekrardan hayirli ugurlu olsun.

Teşekkür ederim . Komple beyaz derken? Kaç farklı rengi var bilmiyorum yanlış ifade etmiş olabilirim . Üzerinde mavi kırmızı desenleri olan.! Tamamen beyaz modelini hiç görmedim :)

Teşekkür ederim . Komple beyaz derken? Kaç farklı rengi var bilmiyorum yanlış ifade etmiş olabilirim . Üzerinde mavi kırmızı desenleri olan.! Tamamen beyaz modelini hiç görmedim :)
Soyleki benim motorum 3renk olarak geciyor grenaj beyaz depo ve farin orada ki yanaklar (buranim adini unuttum) lacivert camurluk kirmizi (lego gibi yani) senin depoda beyaz farin orasida cok şık senin ki.

iyi güzel diyorsunda, bana çok fazla gelir 700cc, kendime güvenene kadar 250cc ile takılayım diye düşünüyorum. 18bin lirada fazlasıyla aşıyor bütçemi, az para değil arta kalan 5bin lira benim için.
hocam bu lafımı bu motoru sıfır alıp 13000 peşin sayıp 4-5 ay bindikten sonrada aynı yorumu düşünmeniz dileğiyle yazıyorum...çünkü belli zaman sonra kesmiyor ve cc yükseltmek isteyeceksiniz.ama sizin hiç tecrubeniz yoksa motor konusunda tabıkı sız haklısınız ama az tecrubesi olan için bence geçiş motoru olarak kullanılmaz ama kaldıkı 500 cc yada 600 cc ile başlayan pek çok insan tanıyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------

forum ölmüş canlandıralım...

şeytan ayrıntıda gizli motorum arkamda saklanıyor : ))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

caner abi al bi beyaz senin motoru böyle yapalım :)
Honda-CBR-250R-Police-Model-rear-three-quarters-1024x682.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Bu yıl Esengül'den motorum için almış olduğum, ancak taktırmaya fırsat bulamadığım DEBRİYAJ KAPAĞI var elimde. SIFIR ve faturalı... İhtiyacı olan arkadaşlara aldığım fiyattan daha ucuza satıyorum (amaç: elimden çıksın, eşim kızıyor "evi tamirhane yaptın!" diyor .
DEBRİYAJ KAPAĞI
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbr-250r-orjinal-debriyaj-kapagi-servis-cikisli-sifir-160512575/detay/

İlgilenen arkadaşlar mesaj veya telefon yoluyla ulaşabilirler... herkese bol keyifli sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar