vites göstergesini ben kendim yaptım. gayet düzgün calısıyor.
devir saatinde ise biraz gecikme vardı.
sen lifan a yada motoran tarzı olanşara bak istersen onlar orjınal devir ve vites göstergeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
al arkadas sana dailymotion linki
http://www.dailymotion.com/video/x1m74t3_x-treme-max-gosterge-panelim_sport
Arkadaşlar bizim maxın ön amortisörlerinde kullanılan keçelerin ölçüsünü bilen varmıdır? Ön amortisöre ne miktarda ve ne cinste yağ konuluyor? Mondialin kendi yedekparça sitesinde keçeler gözükmüyor.
abilerim kardeslerim iyi gunler 18 yasindayim ve motosiklet arayisindayim A2 ehliyetim var bu forumu okuyorum ama yinede bi mesaj yazip sormak istedim bu aletin +/- leri nedir acaba sorunlari varmidir alirsam nelere dikkat etmeliyim yakit gostergesi yokmus ne kadar kaldigini nasil anlariz yakit tuketimi nedir ozellikle ogrenciyim bana sorun cikarmicani umuyorum ikinci el alacagim buyuk ihtimalle alirken nelere dikkat etmem lazim km yuksek olsa bi sorun olurme unuttugum ve dikkat etmem gereken yonleri varsa yardimci olursaniz cok mutlu olurum ve en kisa zamanda araniza katilirim tesekkurler.
abilerim kardeslerim iyi gunler 18 yasindayim ve motosiklet arayisindayim A2 ehliyetim var bu forumu okuyorum ama yinede bi mesaj yazip sormak istedim bu aletin +/- leri nedir acaba sorunlari varmidir alirsam nelere dikkat etmeliyim yakit gostergesi yokmus ne kadar kaldigini nasil anlariz yakit tuketimi nedir ozellikle ogrenciyim bana sorun cikarmicani umuyorum ikinci el alacagim buyuk ihtimalle alirken nelere dikkat etmem lazim km yuksek olsa bi sorun olurme unuttugum ve dikkat etmem gereken yonleri varsa yardimci olursaniz cok mutlu olurum ve en kisa zamanda araniza katilirim tesekkurler.
Boyun 1.70 ve üzeriyse al. Yakıt göstergesine kafayı takma bi depo benzin 250 km civarında gidiyor zamanla alışırsın. Diğer motorlara nazaran ekstra bi sorun çıkaracağını sanmıyorum ama bu artı eksi meselesi sana göre bana göre değişir biraz. Parçası bulunuyor ve ucuz. Daha ne olsun. Benim bi şikayetim yok ama motor kadın gibidir biraz uğraşacaksın yok öle beleşe zevk almakabilerim kardeslerim iyi gunler 18 yasindayim ve motosiklet arayisindayim A2 ehliyetim var bu forumu okuyorum ama yinede bi mesaj yazip sormak istedim bu aletin +/- leri nedir acaba sorunlari varmidir alirsam nelere dikkat etmeliyim yakit gostergesi yokmus ne kadar kaldigini nasil anlariz yakit tuketimi nedir ozellikle ogrenciyim bana sorun cikarmicani umuyorum ikinci el alacagim buyuk ihtimalle alirken nelere dikkat etmem lazim km yuksek olsa bi sorun olurme unuttugum ve dikkat etmem gereken yonleri varsa yardimci olursaniz cok mutlu olurum ve en kisa zamanda araniza katilirim tesekkurler.
Boyun 1.70 ve üzeriyse al. Yakıt göstergesine kafayı takma bi depo benzin 250 km civarında gidiyor zamanla alışırsın. Diğer motorlara nazaran ekstra bi sorun çıkaracağını sanmıyorum ama bu artı eksi meselesi sana göre bana göre değişir biraz. Parçası bulunuyor ve ucuz. Daha ne olsun. Benim bi şikayetim yok ama
motor kadın gibidir biraz uğraşacaksın yok öle beleşe zevk almak
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
20 krş civarında yakıyor.
Günlerdir bir arayış içerisindeydim. Henüz A2'yi almadım Nisanın 17-18'1 gibi alacağız inşallah. 18 yıllık B sınıfı ehliyetimize bir de A2 eklenecek. Normal moped çok kullandım, vitesli tecrübem çok az ama o hazzı birkaç sefer tattım.
Boy 1,90 kilo 78 olduğu için hep crosslara özenmişimdir. İlk baktığım motor WR 125 olmuştu ve çok hoşuma gitmişti. Bütçem değil ama garajım yada bahçem olmadığı için o güzelliği dışarı bırakmaya gönlüm razı olmadı. Daha sonra asya RX 250 derken bu motorda karar kılmıştım.
Yaklaşık 40 sayfa okumuştum ki bu son benzetme pek olmadı. Motordan soğudum. Ben bekar kalıp paşa paşa arabama bineyim en iyisi....![]()
Günlerdir bir arayış içerisindeydim. Henüz A2'yi almadım Nisanın 17-18'1 gibi alacağız inşallah. 18 yıllık B sınıfı ehliyetimize bir de A2 eklenecek. Normal moped çok kullandım, vitesli tecrübem çok az ama o hazzı birkaç sefer tattım.
Boy 1,90 kilo 78 olduğu için hep crosslara özenmişimdir. İlk baktığım motor WR 125 olmuştu ve çok hoşuma gitmişti. Bütçem değil ama garajım yada bahçem olmadığı için o güzelliği dışarı bırakmaya gönlüm razı olmadı. Daha sonra asya RX 250 derken bu motorda karar kılmıştım.
Yaklaşık 40 sayfa okumuştum ki bu son benzetme pek olmadı. Motordan soğudum. Ben bekar kalıp paşa paşa arabama bineyim en iyisi....![]()
abilerim boyum 1.81 bu arada alanyada yasiyorum bayiiyi aradim ellerinde 1 adet kalmis 2013 model 3400 liraya vereyim dedi 9 taksit yaparim dedi tercihimu bu yonde kullanmalimiyim
abilerim boyum 1.81 bu arada alanyada yasiyorum bayiiyi aradim ellerinde 1 adet kalmis 2013 model 3400 liraya vereyim dedi 9 taksit yaparim dedi tercihimu bu yonde kullanmalimiyim
Benden 1 cm uzunsun ve boyum nedeni ile bugüne kadar kullanırken rahat ettiğim en iyi motor. Ona göre karar ver işet.