ankara tırt çıktı. yav arkadaş gidip okulunu okuyup ben açacam bi motorcu 
cidden Ankarada tavsiye verecek yokmu.
cidden Ankarada tavsiye verecek yokmu.
İst. maslak oto saniyede yamaha Yetkili servisi varmı ?
İZMİR
Daytona motor-Selami usta
0533 6623985
MANİSA
EGE MOTOR-Rıdvan usta
0532 3306857
yukarıda belirttiğim ustalara her türlü motosikletinizi tamir ettirebilirsiniz.
mrb bursada kardeşler mo tosikletekrem abi işini iyi yapar kestelde de özellikler cross ta ismail sarışın işini iyi yapan ustalardır
''Merhaba Bursa' da Kardeşler Motosiklet Ekrem abi işini iyi yapar, Kestel' de de özellikle cross ta İsmail Sarışın işini iyi yapan ustalardır''
Bunların adres ve telefonları yok mu...?
Merhaba, Bursa'da Kardeşler Motorsiklet
Ekrem Künksatan / 0224 255 09 96
Amaç motorunuzu güven ellere bırakmaksa güvenebileceğiniz tek adres diyebileceğim yer. ( 47 yıılık tecrübesiyle)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.![]()
SELAMI USTA ......? NEYSE 20 seneyi geckin tanirim izmirde ......alisverisi kestim mototsahibi oldum ...tr de
Merhabalar herkese iyi günler. Genellikle usta önerisi isteyen arkadaşlar olur. Bu konuda bir çok konu açılır. Bende yakından tanıdığım birini size önermek istiyorum. Asıl önermemin nedeni de artık mobil hizmet veriyo olması. Arıyosunuz gelip yapıyo gidiyo.
Daha çok küçük cc motorlar için scooterlar cbf ybr gibi bi çok motorun yedek parçası mevcut ve işçiliği de iyidir. Müşterisi eksik olmaz.
Avcılarda marmara motor olarak ulaşabilirsiniz. Her türlü aksesuar yedek parça ve servis hizmeti vermekte.
05367282521-- 02126948701 numaralarından ulaşabilirsiniz. Ustanın ismi sedat.
Sürücü kursundan furkan yönlendirdi derseniz fiyatta da yardımcı olucaktır.herkese iyi forumlar