Her Şehirde Bilmemiz Gereken Motosiklet Tamircileri...

ankara tırt çıktı. yav arkadaş gidip okulunu okuyup ben açacam bi motorcu :)
cidden Ankarada tavsiye verecek yokmu.

Çanakkale Gelibolu yahya küçükberber 05438110246 benim numaram her türlü mekanik motor arızası için sorunlarınız parça sıkıntısı için arayın
sadece motor için değil burda hepimiz aileyiz başımın üstünde yeriniz var çay içmeye yardımlaşmaya kapım her zaman açıktır. :cat:

Merhaba

Bursa'da Kardeşler Motorsiklet
Ekrem Künksatan
0224 255 09 96
Amaç motorunuzu güven ellere bırakmaksa güvenebileceğiniz tek adres diyebileceğim yer. ( 47 yıılık tecrübesiyle)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. :)

İZMİR
Daytona motor-Selami usta
0533 6623985
MANİSA
EGE MOTOR-Rıdvan usta
0532 3306857

yukarıda belirttiğim ustalara her türlü motosikletinizi tamir ettirebilirsiniz.

SELAMI USTA ......? NEYSE 20 seneyi geckin tanirim izmirde ......alisverisi kestim mototsahibi oldum ...tr de

mrb bursada kardeşler mo tosikletekrem abi işini iyi yapar kestelde de özellikler cross ta ismail sarışın işini iyi yapan ustalardır

Moto Garaj,,,
İstanbul Avrupa Yakası,
Gazi Osman Paşa,
Serkan,,,
0 535 939 20 86

''mrb bursada kardeşler mo tosikletekrem abi işini iyi yapar kestelde de özellikler cross ta ismail sarışın işini iyi yapan ustalardır''

Bunların adres ve telefonları yok mu...?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

mrb bursada kardeşler mo tosikletekrem abi işini iyi yapar kestelde de özellikler cross ta ismail sarışın işini iyi yapan ustalardır

Bunların adres ve telefonu yok mu...?

eskişehir dem yener motor var rafi usta ve ahmet usta abi kardeşler on numara işçilikleri var .ama ben honda kullanıcısı olarak herzaman yetkili servis öneririm oda eskişehir özmert motor

''Merhaba Bursa' da Kardeşler Motosiklet Ekrem abi işini iyi yapar, Kestel' de de özellikle cross ta İsmail Sarışın işini iyi yapan ustalardır''

Bunların adres ve telefonları yok mu...?

Var işte hemen yukarda arkadaş yazmış :)

Merhaba, Bursa'da Kardeşler Motorsiklet

Ekrem Künksatan / 0224 255 09 96

Amaç motorunuzu güven ellere bırakmaksa güvenebileceğiniz tek adres diyebileceğim yer. ( 47 yıılık tecrübesiyle)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. :)

presto bayiliği yapıyor büyük motorlarla ilgileniyor mu tam olarak bilmiyorum
manisa/merkez
güven motorsiklet
Yetkili Kişi : MEHMET YAVAŞ
Adres : K.evren Sanayi Sitesi Blok:1238 3/A
Tel : 233 21 19

Motora var küçükçekmecede sakın götürmeyin, hava filtresini ve yağ filtresini değiştirmez, hatta sağ sinyal yanmayınca şimdilik idare et diyen usta, bakımdan aldım ustadan ilk defa gittim verdiğim parayı helalde etmiyorum,

Bursada

Veysel Horozoğlu ( özellikle kros motorlarda kestel girişinde) İşçiliği titizdir sizden daha çok özen gösterir. 0 535 616 98 77

KArdeşler motor ( eskilerdendir ) İyidir yardımcıdır tecrübelidir işçiliği güzeldir. Numarası aşağıdaki yorumlarda var.

Denizli'den Rekor Motor diyorum. Ali Abi ye dedim ki abi eksoz çizildi canım sıkıldı. At o zaman motoru çöpe neden biniyorsun dedi... kızdı bana :cherry:

SELAMI USTA ......? NEYSE 20 seneyi geckin tanirim izmirde ......alisverisi kestim mototsahibi oldum ...tr de

Selami usta ile aranızda ne geçti bilemem :)
Ancak konu başlığında da belirttiğim gibi,yolda kalanı dağ başından alıp gelebilecek servis aracı olan tamircilerin yazılmasını talep etmiştim.

Merhabalar herkese iyi günler. Genellikle usta önerisi isteyen arkadaşlar olur. Bu konuda bir çok konu açılır. Bende yakından tanıdığım birini size önermek istiyorum. Asıl önermemin nedeni de artık mobil hizmet veriyo olması. Arıyosunuz gelip yapıyo gidiyo.

Daha çok küçük cc motorlar için scooterlar cbf ybr gibi bi çok motorun yedek parçası mevcut ve işçiliği de iyidir. Müşterisi eksik olmaz.

Avcılarda marmara motor olarak ulaşabilirsiniz. Her türlü aksesuar yedek parça ve servis hizmeti vermekte.

05367282521-- 02126948701 numaralarından ulaşabilirsiniz. Ustanın ismi sedat.

Sürücü kursundan furkan yönlendirdi derseniz fiyatta da yardımcı olucaktır.herkese iyi forumlar

Bu başlıktan haberim olmadan konu açmıştım. Aynen buraya aktarıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar