sezon açıldı

Çanakkale 18 Mart ile bağlantısı olan yada Çanakkale'den gelen arkadaş var mı?

Motoexpoya gitmiştim bu yıl ama motoshowu pek araştırmadım.Görülmeye değer bir organizasyonsa ben de giderim.

Ayrıca güvenyahya ben de Geliboludayım.MT'den birilerini görmek güzel :)

Son düzenleme:
Iste boyle konulari okumak guzel :) dogdugumdan beridir her yaz geliboluya yazliga gideriz, insallah tanisiriz kardesim telefonu not aldim :)

arkadaşlar çanakkale şehitlik ziyareti yapacak olursanız balıkesir üzerinden geçerseniz bende size katılmak isterim tabi pazar günü olmak şartı ile fakat foruma her zaman bakamıyorum onun için maıl adresime yazarsanız haberleş[email protected]

Fuar gunu nargile içene ısmarlarım, nargilede benden hızlısı mezarda beyler :)

vayy be nasıl bir aile olduğumuzu gösterdiniz ya bana allah hepimizi korusun biz bir aileyiz ben sonuna kadar varım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

güncel dir konumuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Motoexpoya gitmiştim bu yıl ama motoshowu pek araştırmadım.Görülmeye değer bir organizasyonsa ben de giderim.

Ayrıca güvenyahya ben de Geliboludayım.MT'den birilerini görmek güzel :)

gidiciyseniz berber gidelim olurmu

Motoshowu internette de araştırdım pek birşey bulamadım.Biri bana anlatırsa sevineceğim.Güvenyahya beğenirsem giderim ama sen 23 ünde gidecekmişsin sanırım.Ben çalışıyorum o tarihte gidemem

Çanakkale'ye falan gelirseniz muhakkak bana da haber verin. 1 sonra yanınızda olurum :)

18 Mart kulübü güzel ve kaliteli bir kulüp. Organizasyonları falan güzel geçiyor.

Motoshowu internette de araştırdım pek birşey bulamadım.Biri bana anlatırsa sevineceğim.Güvenyahya beğenirsem giderim ama sen 23 ünde gidecekmişsin sanırım.Ben çalışıyorum o tarihte gidemem

Didem17 euroexpobike a gittim ve açıkçası çok memnun kaldığım söyleyemeyeceğim. Geçen sefer salon çok kötü ve ortam çok kalabalıktı. Genelde en tanınmamış tutulmayan markalar dikkat çekmek için bol miktarda manken kullanıyor ve mankenlerle fotoğraf çektirme meraklısı bir güruh var... Tüm markaları görme ve inceleme imkanı oluyor. Motor meraklısı için bulunmaz fırsat bence! Mesela ben kuba superlight ı uzun uzun incelemiştim. Farkında olmadığın markaları da görebiliyorsun.

Didem17 euroexpobike a gittim ve açıkçası çok memnun kaldığım söyleyemeyeceğim. Geçen sefer salon çok kötü ve ortam çok kalabalıktı. Genelde en tanınmamış tutulmayan markalar dikkat çekmek için bol miktarda manken kullanıyor ve mankenlerle fotoğraf çektirme meraklısı bir güruh var... Tüm markaları görme ve inceleme imkanı oluyor. Motor meraklısı için bulunmaz fırsat bence! Mesela ben kuba superlight ı uzun uzun incelemiştim. Farkında olmadığın markaları da görebiliyorsun.

Bu yılki euroexpobike den mi bahsediyorsunuz? Ona ben de gittim ve pazar olduğu için miydi bilmiyorum dediğiniz gibi çok kalabalıktı...Yine ona benzer birşey olacak yani? Bu iki fuar da birbirinin aynı mı oluyor

Didem17 Bildiğim kadarıyla aynı oluyor. Düzenleyen firmalar farklı ama derin bir farklılık beklemiyorum ben.

Bu yılki euroexpobike den mi bahsediyorsunuz? Ona ben de gittim ve pazar olduğu için miydi bilmiyorum dediğiniz gibi çok kalabalıktı...Yine ona benzer birşey olacak yani? Bu iki fuar da birbirinin aynı mı oluyor

özelden mesaj attım gelecek olursanız benim bilet işim tamam beraber gidebiliriz isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar