Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teşekkürler . Markası AVON
http://www.oltay.com.tr/index.php?route=product/product&path=61_68&product_id=74
http://www.oltay.com.tr/index.php?route=product/product&path=61_68&product_id=73
İlgilenen arkadaşlar burdan bakabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

[/COLOR]

Ben sahibindende gormustum yanlis hatirlamiyorsam jant degistirmemissin sanirim lastiklerde avon diye hatirliyorum ama fiyati neydi tam olarak?
bide on jant orjınal boyutunda buyukken duz lastik taktiginda yine viraj korkusu yaratiyor mu?[/QUOTE]

Hala sahibinden de kardeşim :) aynen hatırladığın gibi jant değiştirmedim markası avon benim aldığım fiyatı takılması dahil 800 tl idi ama az önce linkleri paylaşırken baktım ön arka kdv dahil fiyatı 700 olmuş takmaya da para alırlarmı bilmem .Zaten takıyo takıcağını ama uzatırsam ucu bana dokunacak :) İlk 200 km kadar tatlı tatlı kayıyodu tabi bu standart bi alışma süreci ama şu anda hava sıcaksa ve birazda lastikler ısınmışsa çok deli şeyler yapıyo kontrayla fena yatıyo bazen tırsıtıyo ama kayma hiç yok diyebiliceğim kadar az

Saygıgeğer kardeşim Tuncay 1; Boyumuz aynı. Ben çok bindim o cbf 150 ve Ybr 125 lere. Bu boyla altımda çocuk bisikleti gibi kalıyorlar. Atikliği fazla kafana takma. Rodajın yarısından sonra rahat edeceksin. Özellikle motorun üzerinde Atatürk heykeli gibi olacaksın sen ona bak :) Ben plaka dahil 472x9 taksite aldım,parasının birbuçuk katı motor bana göre. Parça tamir işine de kafayı takma. Motorunu sevince zaten ufak ufak söküp takmaya başlıyorsun. Onu da boşver servis ve parça fiyatları ucuz. En kötü servisine yaptırırsın. Cros görünümlü ama ben tekerlekleri cadde yaptım mesela. Caddede kullanıyorum. Yanlarından geçerken herkes bana bakıyor :) Özellikle boyumdan ötürü bana yakışan motoru bulduğum için çok memnunum ama yine de sen bilirsin. Saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------

Aklımdayken; Tolga Can arkadaş anladığım kadarı ile motorunu satıp buradan çıkmış. Olur a arada sırada göz atıp burayı okuyorsa ona bir mesajım var; Tolga güzel insansın. Her şey için çok teşekkürler. Allah işini gücünü rasgetirsin kardeşim. Sevgiler saygılar. :)

AttilaXtreme ağabeyim Çok sağol.Ağabeyim diyorum Çünkü Yaşım 17.5 Sanırım Forumdaki en genç benim :) Bugün Yarın Allah nasip ederse bir motor almayı düşünüyorum ama dedigim gibi 1 yıldır 2 arada bir derede kalıyorum.Bugün Rks 150 Titanici inceledim.Motor Çok hoş.Gidişi falanda süper.Ama gel gelelim servisine.Ben Elektrikli bisiklet kullanıyordum.Servisleri aynı.Adamla baya muhabbetim var.Ama adam yapamıyor.Elini neye bulastırsa bozuyordu.Motordada böyle bir sıkıntı olsun istemiyorum acıkçası.Rks nin yedek parçalarını sordum,Farı 200 Lira Depo 300 Lira Gösterge Saati 220 Lira Sinyaller 60 Lira dedi.Bide bunlar Gelişiymiş.Daha öncede motor kullandım ama arkadaşlarımdan turladıgım için o kadar deneyimli sayılmam.İlla düşüp kalkıcam illa bi şerefsiz gelip bana çarpacak.Acaba xTreme'nin parçaları nasıldır ? Sinyalleri falan ucuzmudur.Alsam 2 Yıl sonra dökülürmü ve satışında çok zararım olurmu.Tolga abi 4.000 TL ye koymustu motorum.Sanırım Boyu yüzünden satmıştı motoru.Banada çok yardımı dokunmuştu sağolsun :)

Tuncay kardeşim, sağol varol. Yaşımı belli etmiyorum ama sanırım forumun en yaşlısı da benim zaten :) Valla çok detaylı düşünmüssün be abicim. Bildiğim kadarı ile parça fiyatları normal xtremenin ama satış filan işleri beni aşar. Motor biraz sevme işidir. Sevdiğim zaman üçü beşi düşünmem pek. Bu ekonomisini hiç düşünmem demek değil ama gerek yakışı gerekse parça servis fiyatları benim gibi alt ekonomik seviyelerde gezen birisi için uygun. Satarken de çok zarar edeceğimi şimdilik sanmıyorum ama zaten kısa vadede satmayı da düşünmüyorum. Anca yine Mondial'in 250'lik xtremesi çıkarsa değiştiririm motorumu. Günde asgari 50 km yol yapıyorum. Yakışından servisinden parça fiyatlarından filan çok memnunum yani. Saygılar.

Cenk başını ağrıtıyorsam kusura bakma ama cevap verirken şu "alıntı" işini nasıl yapıyorsunuz. Bir türlü beceremedim. Doğrusu bi kere becerdim ama sonra olmadı.

Cenk başını ağrıtıyorsam kusura bakma ama cevap verirken şu "alıntı" işini nasıl yapıyorsunuz. Bir türlü beceremedim. Doğrusu bi kere becerdim ama sonra olmadı.

estagfurullah

abi ilgili mesajın alıntı bölümüne tıklayıp en altta yazarsan olur

alıntı nın yanındaki + işaretine basarsan da her bastıgın msj a coklu alıntılı cevap vermiş olursun

iki [/QUOTE] arsı ilgili alıntı kısmı oluyor

adım CEM bu arada abi, nickle farlı

nPVkb5.jpg

alıntı dedikten sonra bu bölümü komple kopyalayıp herhangi bir üyeye özel msj da yapıstırırsanız ilgili mesajı yazan kişiden

alıntı olarak msja eklemiş olursunuz

ZNgWq0.jpg

ben msj da ilgili anahtar kelimeyi "[/QUOTE]" fazladan yazdıgımdan msj ikiye bölünmüş ama olmus :cat:

özelden de msj attım size ana sayfadaki bildirimlere bakarsanız msj ımı görürsünüz

:cat:

tum parca fiyatlarına bu sayfadan ulasabilirsiniz aklınızda kalmasın

http://www.mondialyp.com/?part=yedekparcalar

:cat:

AttilaXtreme merak ettim sizin yas kaç?

Çok Sağol Cem abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Tuncay kardeşim, sağol varol. Yaşımı belli etmiyorum ama sanırım forumun en yaşlısı da benim zaten :) Valla çok detaylı düşünmüssün be abicim. Bildiğim kadarı ile parça fiyatları normal xtremenin ama satış filan işleri beni aşar. Motor biraz sevme işidir. Sevdiğim zaman üçü beşi düşünmem pek. Bu ekonomisini hiç düşünmem demek değil ama gerek yakışı gerekse parça servis fiyatları benim gibi alt ekonomik seviyelerde gezen birisi için uygun. Satarken de çok zarar edeceğimi şimdilik sanmıyorum ama zaten kısa vadede satmayı da düşünmüyorum. Anca yine Mondial'in 250'lik xtremesi çıkarsa değiştiririm motorumu. Günde asgari 50 km yol yapıyorum. Yakışından servisinden parça fiyatlarından filan çok memnunum yani. Saygılar.

Abicim Teşekkür ederim Bilgilendirdiğin için.Ama Bende ayrıntılı düşünmek zorundayım.Öğrenciyim Neticede :) Rks 150 Hakkında bi bilginiz varmı kullanan arkadaşınız falan.2 sinin arasında cok gidip geliyorum

Çok Sağol Cem abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Abicim Teşekkür ederim Bilgilendirdiğin için.Ama Bende ayrıntılı düşünmek zorundayım.Öğrenciyim Neticede :) Rks 150 Hakkında bi bilginiz varmı kullanan arkadaşınız falan.2 sinin arasında cok gidip geliyorum

şimdi rks nın motoru GS engindir, max ınki CG.

rks teknolojı olarak ondedir ama max daha basıt yapılı oldugundan arıza yapsa dahi kolay toplanır, parcaları ucuzdur.

iki motor da farklı katagorinin. eger caddeden cıkmam ara ara sadece stabilize yol anca olur hayatımda derseen rks 150 de alabilirsin.

yoksa :)

macera adamıyım, olmadıysam da ilerde olacam, özgürlük daglarda- yaylalarda diyorsan.

herkesin gittiği yol beni açmaz, ben yapılmayanı yapmaktan hoslanırım diyorsan

max al

şimdi rks nın motoru GS engindir, max ınki CG.

rks teknolojı olarak ondedir ama max daha basıt yapılı oldugundan arıza yapsa dahi kolay toplanır, parcaları ucuzdur.

iki motor da farklı katagorinin. eger caddeden cıkmam ara ara sadece stabilize yol anca olur hayatımda derseen rks 150 de alabilirsin.

yoksa :)

macera adamıyım, olmadıysam da ilerde olacam, özgürlük daglarda- yaylalarda diyorsan.

herkesin gittiği yol beni açmaz, ben yapılmayanı yapmaktan hoslanırım diyorsan

max al

Abi genelde caddede olucam ehliyet olmadığından arazi yapamayacam büyük ihtimal.Birdee arazi yapacak başka arkadaşım yok.Ama inanki 2 sinin arasında öyle bir sıkışmışım ki bir gram birine kaysam gidip onu alıcam :) Gs Dediğin Suzuki mi bmw mi abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar