Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı günler, 2006 model ybr alicam cok kisa bi sure icinde motorun bugün icin evrak masrafi ne olur bana yardımcı olabilecek biri? Yakinlarda motor alisverisi yapmis biri yazarsa iyi olur :)

Evet daha önce paylaşıldı. Güzel olmuşta, sanki biraz sade olmuş gibi. Diğer renkler daha ciks duruyor. :)

evet çok sade birkaç sticker falan olsa daha hoş olurdu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Hayırlı günler, 2006 model ybr alicam cok kisa bi sure icinde motorun bugün icin evrak masrafi ne olur bana yardımcı olabilecek biri? Yakinlarda motor alisverisi yapmis biri yazarsa iyi olur :)
plaka değişmezse ruhsat yaprağı için 90 tl civarı olması gerek plakada değişirse 200 falan oluyor zorunlu trafik sigortasıda en az 100 tl çıkar çok daha fazlada olabilir

Bayii de gördüğüm kadarıyla 2013 kasalardan beyaz renk dışında hiç bir fark yok.Youtube'da izlemiştim,hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum ama Tvs Apache gibi dijital ekranlı reklamı yapılıyordu 2014 model..Her yenilik en son Türkiye'ye geliyor...
aynen öyle sticker değiştirip aynı moyosikleti satmaya devam ediyorlar elle tutulur hiçbir değişiklik yok hala 2004 yılındaki motoru kullanıyoruz

evet çok sade birkaç sticker falan olsa daha hoş olurdu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

plaka değişmezse ruhsat yaprağı için 90 tl civarı olması gerek plakada değişirse 200 falan oluyor zorunlu trafik sigortasıda en az 100 tl çıkar çok daha fazlada olabilir
100tl noter masrafı var birde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben genelde yan sanayi kullanıyorum. yakıtta performansta bir fark göremedim. yamaha türkiye insan gibi fiyatlar çekse tabii ki orjinali daha makbuldür.

Eyvallah hocam tesekkür ederim.

Arkadaslar su 100 km'de 2.1-2.5 arası yakanlar nasıl tempoda sürüyorlar ? Tempolu ve yüksek devirli kullanımlarda 3 litreyi geçiyor benim ybr. 30.000 bakımında gerekli bakımları yapacagım gerci ama zaman zaman millet bu kadar yakarken ben niye cok yakıyorum diye sormadan edemiyorum.

Uğur ben 6-8 bin aralığında torkun ve gücün en yüksek olduğu aralıklta kullanıyorum, genelde tek kişiyim. Genel tüketimim 2.4 lt lerde geziniyor hep.

Alalı 2 ay falan oldu 460km deyim.Motul 10w40 yarı sentetik ile bir değişim yapma gibi bir niyetim var.1000km de tekrar yağ değişimi yapıcam.Bunu yapmaktaki sebep bana göre motor 2013 model ve koyulan yağ nerden baksanız 1.5yıllık bir yağ.Ne dersiniz böyle bir şeye gerek var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar