Motoru almadan önce iyi inceleyin sadece motoru şanzumanı diye düşünmeyin yedek parçası pahalı krom aksamlarını deposunu diğer parçalarınıda kontrol edin motor hakkında yardımcı olacak bir önerim var motorla atıyorum 3.vites 60 km hızla giderken debriyaja basıp bu şekilde tam gaz verin egsozdan siyah bir duman çıkıyorsa kesinlikle uzak durun şanzuman konusunda motorun soğuk ve sıcak durumlaarında vites geçişleri değişir mümkünse motoru ısındaktan sonrada deneyin daha önce bir gv250 yi yakından görmediyseniz parçaların durumu güzel deyip aldanmayın motorla kaza yapılmışsa bazı parçalar zarar görmüş vede bu parçalar orjinalleri pahalı olduğundan ucuz çin malı motorlarının parçalarıyla değiştirilmiş olabilir yani ben bir görüşte anlarım ama ilk defa gören bir kişi anlamayabilir doğal olarak bence en güzeli motora bakmaya giderken yanınızda bu motoru kullanmış birisi olursa çok yardımı dokunur diye düşünüyorum özellikle forumdan istanbulda oturan bir çok kişi var bir çok arkadaşın yardım isteğini geri çevireceğini sanmam