En kısa zamanda yaptırıcam o zaman. Peki yaptırmassam ne gibi sorunlar oluşabilir sübab ayarını. ?
En kısa zamanda yaptırıcam o zaman. Peki yaptırmassam ne gibi sorunlar oluşabilir sübab ayarını. ?
Sabahları geç çalışma, kolay stop etme problemleri ,yakıt tüketimi artışı ve performansta kayıp,aşırı ısınma ve sıkışma giderek sorun büyür taki motor sizlere ömür..
Sabahları dediğin gibi geç çalışıyor. Çalıştıktan sonra yola çıkıyorum 100 metre gitmeden ilk lambalarda stop ediyor. Bunu hemen yaptırıcam o zaman teşekkür ederim bilgi için![]()
Sabahları dediğin gibi geç çalışıyor. Çalıştıktan sonra yola çıkıyorum 100 metre gitmeden ilk lambalarda stop ediyor. Bunu hemen yaptırıcam o zaman teşekkür ederim bilgi için![]()
Sadece çalıştırma problemi varsa,o zaten bütün Ybr'lerde var.Çekişte problem var mı ?
225.000 yazıyla ikiyüzyirmibeşbin km yol yaptım aynı blokla daha sabahları çalıştıramadığımı hatırlamıyorum. sadece kar yağdığında zorlanıyor ama çalışmamazlık değil . çalışır her türlü. ybr bu boru değil. 2-3 beygir eksiği dışında kusursuz makine.
Sadece çalıştırma problemi varsa,o zaten bütün Ybr'lerde var.Çekişte problem var mı ?
Çekişte herhangi bir problem yok sadece ateşlemede sorun yaşıyorum. 2-3 gün kontak açmıyorum, 3. gün sonunda açıyorum jikle ile ısıtıyorum gaz yemiyor uzun aralıklarla çalıştırmadıgım zaman.
Bende de sabahları ilk çalıştırmalarda uğraştıyordu,motor ısındıktan sonra stop etmiyordu.Bir çok Ybr kullanan arkadaşımda da aynı sorun var.Kırk kere servise götürdüm,sonuç hiç..Servis bunların hepsi böle diyor,arkadaşta Cbf var.Oda diyor sabahları uğraştırıyor..Ben kontağı açmadan önce vitesi boşa alıyorum jikleyi açıyorum ondan sonra kontağı açıp ortadaki sarı ışığın sönmesini bekliyorum marşa basıyorum.Bir kaç dakika bu şekilde çalıştırıyorum.Sonra jikleyi kapatıp yola öyle çıkıyorum..
nisan 15 gibi banada adana hatay osmaniye civarında 3250 civarı bir ybr lazım satmayı düşünen olursa kaparo falan verebilirim o tarihte almak üzere 2011 model ve üstü 20000 km yi geçmemiş olursa iyi olur
Yaz günlerindede geçerlimi bu dediğiniz sabahları ısıtma olayı ?
aslında fiyat o kadarda önemli değil ama bendede 2011 model esd vardı kırmızı 4000 kmde bakımını yaptım michelin pilot sporty taktım hiçbir kazası vs da yoktu hatta durduğu yerde bile devrilmemişti 4350 km de 3450 tl ye 1 ayda zar zor sattım (gerçi 3 aylık henüz 480 kmdeyken 3600 e almıştım zaten :cherrywww.sahibinden.com/ilan/vasita-moto...r-esd-kredi-kartina-taksitle-156549968/detay/
İstediğin fiyata değil belki ama maksat benim de forumda ilanım olsun. Bu motosiklet bana ait. İlk sahibi arkadaşımdı, ben ikinci sahibiyim.
Motorun far bağlantı yuvalarından biri kırık. Arka çamurluk da iki yerinden hafif kırık. Çamurluk çok ucuz ama monte etmesi uğraştırıcı olduğu için değiştirmedim. Kırıkları kullanılmasına engel olacak şekilde değildir.
Fardaki kırık da; söylemesem, kimsenin fark edemeyeceği şekildedir. Mekanik olarak bir sorunu olmadı şimdiye kadar. Arka balatayı yan sanayi ile değiştirdim. İlk zamanlarda ses yapıyordu ama şimdi iyi.
Ön çamurluk, arka balata, buji (ngk h7 serisi), fren hidroliği ve motor yağı dışında değişeni yok. Hava filtresini ara ara yıkayıp kurutarak tekrar takıyorum. Biraz paraya ihtiyacım var diye satmak istiyorum. O kadar gönülsüz ilan veriyorum ki, kimse sormuyor bile.![]()
aslında fiyat o kadarda önemli değil ama bendede 2011 model esd vardı kırmızı 4000 kmde bakımını yaptım michelin pilot sporty taktım hiçbir kazası vs da yoktu hatta durduğu yerde bile devrilmemişti 4350 km de 3450 tl ye 1 ayda zar zor sattım (gerçi 3 aylık henüz 480 kmdeyken 3600 e almıştım zaten :cherryondan sonra bidaha ybr almam diye tövbe ettim ama işte başka alacak motosiklet göremiyorum commuter sınıfında onun için ucuz bir tane arıyorum ama bulamazsam sizinkide olabilir en aından yakın yerde binip götürürüm Hataya
buda benimki hala resimlerine bakıp pişman oluyorum sattığıma
[url=http://hizliresim.com/x84aAa][url]http://i.hizliresim.com/x84aAa.jpg[/url][/url]