Arkadaşlar fiyat konusundan düşüncem belli ve değişmeyecektir.Bana göre her nekadar inkâr edilsede Pulsarda fiyat kurnazlığı var,akside ispatlanmadı zaten.Muadillerinin yaptığı beni ilgilendirmez.Çünkü o muadiline de aynı sebepten dolayı para vermedim
(hatta çoğu bu kadar yapmadı) Alacak arkadaşlar için şimdiden hayırlı olsun.Bundan sonrasını hepimiz yaşayarak öğreneceğiz.
Bir kaç haftadır Kırklareli ve çevresini dolaşıyorum,ilçeler falan.Önümüzdeki haftalarda da trakya bölgesindeki il ve ilçeleri dolaşıcam.Gittiğim yerlerde motosiklet servisleriyle görüşüp Bajaj hakkında konuşuyorum.İlk olarak çoğu servisin böyle bir motordan haberi yok,ikincisi Kuralkan şirketinin getireceğini söyleyince bi yaka silkmeler ve alaycı konuşmalar başlıyor.Şunu kesinlikle belirtmeliyim ki kuralkanla şu ana kadar hiç bir alışverişim olmadı.Sırf nette dönen şikâşetleri teyid etmek için birebir servislerle ve kullanıcılarla muhattap oluyorum.
Fiyat zaten konuldu eyvallah.Bizim burada da sobacı,beyaz eşyacı,bisikletçi birleşimi bir dükkan getirdi Bajajı.Sırf Bajaja özel bi dükkan değil yani.Bajaj tabelasıda yok şimdilik
Oda geçenlerde Kırklarelinde servisin olmayacağını arıza anında İstanbuldan Bajaj yetkililerinin geleceğini söylemişti hatırlayan olursa geçmiş yazdıklarımdan.Orasını geçtik.Servisi de olursa eğer adım gibi biliyorum Kırklarelinin en itibarlı,en dürüst servisi olacak :queen: Adı bende kalsın
Şimdilik pek bi şeyin değişeceği gözükmüyor ama zaman gösterecek.Gözlemlerime göre Kuralkana halâ güven yok geçmişten dolayı.Dediğim gibi önümüzdeki haftalarda diğer çevre illerdende bilgi alıp paylaşacağım.Sayın Ekrem bey de ona anlatılanları değil,biz kullanıcıları daha dikkate alır.
Belki bir gün forum sitesinin amacı değişir,motosiklet kullanıcıları da marka bağımlılığını bırakıp ve birlik olup hakkını arayacağı günler de gelir.
Bir kaç haftadır Kırklareli ve çevresini dolaşıyorum,ilçeler falan.Önümüzdeki haftalarda da trakya bölgesindeki il ve ilçeleri dolaşıcam.Gittiğim yerlerde motosiklet servisleriyle görüşüp Bajaj hakkında konuşuyorum.İlk olarak çoğu servisin böyle bir motordan haberi yok,ikincisi Kuralkan şirketinin getireceğini söyleyince bi yaka silkmeler ve alaycı konuşmalar başlıyor.Şunu kesinlikle belirtmeliyim ki kuralkanla şu ana kadar hiç bir alışverişim olmadı.Sırf nette dönen şikâşetleri teyid etmek için birebir servislerle ve kullanıcılarla muhattap oluyorum.
Fiyat zaten konuldu eyvallah.Bizim burada da sobacı,beyaz eşyacı,bisikletçi birleşimi bir dükkan getirdi Bajajı.Sırf Bajaja özel bi dükkan değil yani.Bajaj tabelasıda yok şimdilik
Belki bir gün forum sitesinin amacı değişir,motosiklet kullanıcıları da marka bağımlılığını bırakıp ve birlik olup hakkını arayacağı günler de gelir.