Daha önce de belirttiğim gibi bajajı yıllardır kullandım.1993 ten beri 14 yıl.Ama Pulsardaki kâr marjı iki kere kullanılmış sanki.Sonuçta hindularda satarken kâr marjı ve vergi katarak satıyor.Yani hindulardan baz aldığımız fiyat hepsi dahil fiyat.Benim anlamadığım discover ve boxerde de aynı kâr marjı varsa fiyatları daha yüksek olması gerekmiyor mu?Aradaki farkı görmek için ilkokul matematiği bile yeter.Kusuruma bakmayın ama Pulsardaki fiyat mantığını ben anlayamadım.Ben 125 cc motora 4000 TL vermemek için aradaki 1000 tl için japon malı motosiklet almadım.150 - 200 cc motor sonuçta.
Bayi konusunu geçtim nerde satarsa satsın ama servis konusu muamma.Bizim buradaki bayi servislerin ne kadar işgüzar olduklarını söylediğimde servis olmayacak dedi ve herhangi arızada telefonla İstanbuldaki bajaja bilgi verilip onların motorun yanına gelmesiyle problemin çözüleceğini söyledi.
haklı bir yaklaşım sizinkisi, 3855.tl ye 125cc sat, üzerine 3516.tl artı koyup 75cc fazlasını sat, 75cc fark bu kadar olur mu ?... ne kadar mantıklı anlamadım.