ayni gorusteyim,
Ota boka para harcıyacağııza iyi bir lastik alın
Ota boka para harcıyacağııza iyi bir lastik alın
Teşekkürler arkadaşlar yazdıklarına göre bakımları zamanında yapılmış rodajı düzgün yapılmış çanta var ikisinde birinin arka lastik yeni değişmiş düşmesi kalkması çiziği bile yok diyolar tabi gidip götmek sürmek bi göstermek lazım.
Herkese hayırlı günler.. Geçmiş mesajlarda belirttiğim gibi temiz, uygun 2. el bir drift aramaya koyulmuştum. Lakin böyle bir motor çevremde bulamadığım için sıfır almaya karar verdim. Ve az önce siyah renk drift siparişimi verdimUmarım benim için iyi bir seçim olmuştur
![]()
Aldığım gibi koruma demiri taktırmayı düşünüyorum ama hepsi çok tipsiz geliyor... Bu stuntçuların kullandığı motoru saran demirlerden yaptırabilir miyim bir yerde ? Bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirlerse sevinirim![]()
Hayırlı olsun
hemen modifiyeye başlayalım o zaman
koruma demiri
depo sticker
depo kenarina şerit damali olandan
janta kirmizi fosfor serit
arkaya f1 style frene basınca yanıp sonen led lamba
yan karenaj carbon kaplama
kaca aldın?
Hayırlı olsun bende koruma demiri aldım takılmayı bekliyor f1 stop lambası aldım oda takılmayı bekliyor lastiklerde hemen değişmeli biraz kullanayım eskisin felan deme hemen kurtul![]()
Street araziye uygun değil sporty daha narin yumuşak iken street %30 daha sertmiş sportyye göre sporty temiz asfalt istiyordu streetin geldiği iyi oldu Pirellide iyi yumuşak hamurlu birazda dişli lastik pirellide iyidir
Street asfaltta kullanılacak lastikdir birde ıslakdada iyi benim korum demiri bundan
http://www.kalyoncumotor.com/image/cache/data/2013 subat sonrası/IMG_1222-500x500.JPG
Kıvrımlı olanlardan bu model kıvrımsız olup daha kısa olanlarda var sahibinden.comda satılık mh ilanlarında var kıvrımlı kıvrımsız olanları fikir sahibi olmak icin ilanları bi göz gezdir