kullanandan kullanana fark eder kardeşim sonuçta ikinci el. rodajını adam gibi yapmış mı misal o önemli. ben ikinci el aldım 12000 de çok memnunum bir iki kozmetik sorun dışında bir sorunu yoktu motorun, temiz bakmış arkadaş. yağını bakımını aksatmamış. ben bile o kadar dikkat edemiyorum şimdi. fiyat aralığın 2100 - 2500 falan olsun temizliğine ve aksesuaruna göre değişir bu aralıkta.
----------------------------
arkadaşlar geçenlerde bir kaza geçirdim. u dönüşü yapılmayacak yerde önüme atladı arap plakalı bir araba 5 - 10 m vardı refüje firene asıldım ama tabi tekerleri biliyorsunuz, kaydı motor 80 falandı hızım. gidonu sağdan arabanın sol çamurluğuna çarptım motor sola yattı. ben bir yere motor bir yere yaklaşık (daha fazlada olabilir) 20 m savrulduk. kaçtı şerefsiz, topukladı hemen. kafamı bir kaldırdım millet toplanmış, şöyle bir yokladım kendimi fazla bir hasar yok kask kafamdan çıkmış gitmiş. asfaltla yakın temasa girdiğimde kafamdaydı ama sanırım kendi etrafımda üçüncü dönüşümde çıktı gitti.

doğruldum ambulans falan diyorlar, her kafadan bir ses çıkıyor. bir baktım polis otosu yanaştı, geçmiş olsun falan dediler. ikinci laf arkadan mı çarpın ? anlattım olayı şikayetciyim dedim, alkol testine götürecez seni falan diyorlar aldın mı plakayı diyorlar. dedim adamın ayatel kürsü gibi plakası var nasıl alayım. kırmızı kia anons et nereye gidecek çevre yolunda diyorum kıllarını kıpırdatmıyor. la kaç tane arap plaka kırmızı kia gece 12 de dolanacak sanki. mobeseden çekip cezaları göndermeyi biliyorlar. e motor tehlikeli falan diyor polis akıl veriyor, diyorum o adam kurallara uysaydı kaza yapmazdım sallayan yok. 15 dk falan geçmiş gittim motora baktım fazla bir şey yok gösterge kırılmış, sol sinyaller kırılmış, depoda ya da başka bir yerinde bir şey yok nasıl oldu bu anlamadım, doğrusu allah sakladı. benzin akmış biraz yola kaldırdım tek marşta çalıştı. dedim seni yapanın allahına kurban

polis mevzuyu uzatınca baktım bir cacık olacağı yok bastım eve gittim. neticede trafikte öküz çok arkadaşlar dikkat edin. 5 10 sn lik bir mevzu öledebilirdim. eğer kafa olarak çarpsaydım arkadan bu kadar ucuz atlatamazdım. şimdi sol tarafımda ezikler falan var dizim de biraz soyulma var. çok şükür, elime biraz para geçsin kurban kesicem.
kazadan sonra şöyle bir şey oldu motorda gazı kesince belli belirsiz tıkırtılar oluyor. birde debriyaja basıp giderken motor sönüyor önceden de sönerdi ama kazadan sonra arttı. neden olabilir. bujiyle mi alakal acaba.