[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende cok katilmayi istedim bugun ama kismet olmadi.ogleden sonra kuzey koprusunden adanaya dogru kalabalik bir grup arkadas geciyordu hepsine selektor yaptim bende diger tarafa gidiyodum motorumla.sizlerden biri varmiydi iclerinde?

::friends:::friends:sonu suluda bitse dostlarla birliktelik süperdi bizlere elleriyle kebap yapan edip kardeşime ve hüseyin dayima sonsuz teşekkürler ayrıca katılan tüm dostlarada muhabbet ve katılımları için teşekkürler.allaha emanet olunuz..::friends:::friends:

Muhteşem bir gezi oldu emeği geçen herkese çok teşekkürler. Kebap fikri Edip'den çıkmıştı neden çıktığı belli oldu. Uzun zamandır yediğim en güzel kebaptı enfes olmuştu Edip'e ve Hüseyin dayıma teşekkürler.:cat: Hüseyin dayımda çok güzel saplıyor haaaaa...:queen: (kebabı)
Ceyhanlı dostlar zaten biz de müptelalık yaptı. Onlarsız olmaz:flower:
Motosiklet sponsorum Muzaffer abime çok teşekkürler Keyifli bir sürüş oldu...:cat:

::biggrinn::biggrinnIlk uzun yol grup sürüşü macerami/tecrubemi mutlu mesut bir sekilde tamamlamis bulunuyorum :)
Onumde arkamda eskortluk yapan herkese teşekkürler :cherry:
Salatalar mangallar kebaplar ve semaverin hazirlanmasinda emegi gecenlerinde hakki zor odenir..
130+ la giderken beyaz atimin şaha kalkisinida kacirmadiniz umarim::xs06::
Holleeeyyyyy donustede ne güzel islandik :queen:

Son düzenleme:
günaydın adana mt hayırlı haftalar bol kazanclar dün cok keyifli bir pazardı emegi gecen heekese coooook teşekkürler ilk olarak edip abi me hüsetin dayıma ve yemegini kacınmadan paylaşan ceyhan ekibibine sonsuz teşekkürü bir borc bilirim vede en kısa zamanda tekrarını bekliyoruz dört gözle hepininizi seviyorum ha bu arada tükanı ben mi acmış oldum ne:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi haftalar dostlar.:)
gezi yorumlarını,gezi başlığına yazalım dostlar.:wiinkk:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gunaydin herkese iyi birvhafta olsun hepimiz icin

Günaydın millet. Bol kazançlı ve neşenizin eksik olmadığı bir hafta olsun inşallah :rendeer:

Gunaydin...:rendeer:

Her ne kadar sonu sulu bitse de, gezinizin keyifli ve kazasiz-belasiz gecmesine cok sevindim...:rendeer:

Herkese mutlu,saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorum...

GÜNAYDIN sevgilli dostlarım
iyi bir hafta olur inşaallah,,
gezi yorumları gezi başlığında,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

w

gülen yüzleriniz hiç solmasın tekerlerinize sağlık.EDİPPP banada özel olarak şu hizmeti isterumm borcun çoğalıyor haberin olsun.hüseyin dayım gene işbaşındasın seninde borcun çoğalıyor dayım haberin olsun.asla alacağımı unutmammmmm:bounce:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
merhaba cevat,ben seni tanıyorum da,sen yine tanımayanlar için bir kendini tanıtıver.

gülen yüzleriniz hiç solmasın tekerlerinize sağlık.EDİPPP banada özel olarak şu hizmeti isterumm borcun çoğalıyor haberin olsun.hüseyin dayım gene işbaşındasın seninde borcun çoğalıyor dayım haberin olsun.asla alacağımı unutmammmmm:bounce:

Abi ne demek borç herzaman hazırım ben sen yanına içecek al yeter:queen:

Yarin 18 mart şehitler günü bütün şehitlerimizi rahmetle anarken ailelerine sabır dilerim sizlerinde onlardan duanızı esirgemiyeceğinizi biliyorum
BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ NUR İÇİNDE YATSIN SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ OĞLUM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar