Merhaba arkadaşlar,
Tecrübelerle kampana frenle disk fren (ön frenden bahsediyorum) arasında gidiş gelişler yapmanının tehlikeli olduğunu kanatine vardım.
Kampana frende dozajlamayla disk fren arasındaki dozajlamada büyük fark var. Disk frene alışan insanın el ayarı bozluyor ve ve disk frenlerde teker kaydırmalara neden oluyor. Kayan ön teker olunca da teklikeli vaziyetler alabiliyor. Benim başıma iki defa geldi.
Ben önlemimi alarak kampana ön frenli motorsiklet kullanmamaya karar verdim, yoksa öpeceğim yeri hafezenallah. Ace'nin sahibi de arkadaş da Nisan sonunda askerden dönüyor hayırlısıyla. Çok beğendiğim ACE defteri de bu şekilde kapanıyor benim için malesef.
Kampana teknolojisine diyeceğim hiç bir şey yok, bazı durumlarda avantajlı olduğunu bile düşünüyorum ama iki teknoloji arasında git gel kaçınılması gereken bir tehlike.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Unutmadan son olarak başladığım ve yarım kalan yakıt sarfiyatı testini de tamamlamak istiyorum. Ondan sonra bitireyim bari binmeyi, işi yarım bırakmam olmaz şimdi