Eyvallah hocam, kafama kurcalayan tek konu da bu zaten. Cüsse itibariyle maşallahlık adamım biraz(185cmx110kg), benim maksimum çıkacağım hız 130-140 dır zaten. Belki belki uzun yol yapılır aşılabilir ama çok çok nadir. Tarz olarak Cruiser motor tek tercihim. Ama kendime fiyat olarak ikinci el GV650 fiyatlarında alternatif bulamıyorum. Daha önce ikinci el motor almamış olsam da 90-95 model motorlara yine GV650 ile aynı parayı vermek de çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Yoksa bu cüsselerde eli yüzü düzgün, karakteristik olarak cruiser mantığına daha yakın bir motor varsa önerebileceğin, araştırmak bakmak isterim onlara da. 6-7 yıllıktan eski olmamak ve fiyat olarak 12bin civarını aşmamak kaydıyla tabii.
Tekrar sağol.
SÜREKLİ SEHİR İÇİ KULLANICAM DİYOSAN DAHA UFAK CC BAKABİLİRSİN MALUM BENZİN FİYATLARI YÜKSEK CC MOTORLAR SEHİÇ İÇİ TRAFİĞİNDE YAKAR GERÇİ ŞEHİRDEN ŞEHİRE DEĞİŞİR BEN UFAK BİR İLÇEDE OTURUYORUM FAKAT İSTABULA BEN KENDİ FİKRİM SEHİR İÇİ OLARAK OLARAK BAKMIYORUM İSTANBUL İLÇELERİ BİRBİRİNE MESAFELERİ NEREDEYSE SEHİRLER ARASI