Değerli ; Zerdüşt vermiş olduğun bilgi ve tecrübelerinden dolayı teşekkür ederim Gönlüme göre olan motor gv650 şu anda başta eğerki 12-13 bin verene kadar azdaha kasarım gider harley sportster alırım diye düşünüyorum.
Gv 650 hiç kullanmadım fuardaylen yakından görme fırsatım olmuştu sadece .
O yüzden bu motorun gerçekten 2. eli 12-13bin fiyatını hakediyormu.
Saygılarla
Teşekkürler.
öncelikle hoşgeldin allah gönlüne göre versin. iyi bir gv masrafsız istiyorsan ortalama 12binlirayı gözden çıkarmalısın. 12binlira 2007 model bir motor için benim gözümde uygun bir rakam japon modeller 98-2000 model arası ortalama 12bin istiyorlar. sporstra gelince gv650yi sportstr yada başka bir motoru karşılaştıramazsın neden dersen gv650 klasik değilde sport cruiser tarzı olduğu için v-rod gibi motorlar ile karşılaştırılabilir. malum v-rod 35-40bin tl arası. iyi bir sportser ise benim gözümde 20-25 binden başlıyor. ben gv650 imi geçen yıl sattım ve hala aklımdan çıkaramıyorum ilk fırsatta yine alıcam nasipse neden dersen yolda sportcruiser olarak v-rod harici rakibi yok.neyse gv650 düşünüyorsan mutlaka iyi bakımlı orası burası gereksiz yere kurcalanmamış olmasına dikkat anlayan birisiyle motora bakmaya çalış. tekrar allah gönlüne göre versin