Sym scooter ile İzmir- İstanbul Fuar gezisi.

Güzel anlatım güzel resimler eline sağlık:) Z1000'ne bayıldım.

Huaaaaa Motorum sonunda geldi EVET EVET EVEEEEETT:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower:

Cem harika bir adamsın !

Yazdığım günden beri hem motorla ilgilenmen hemde benim sabırsızlığımı sakince idare edip sonuna kadar bu işi götürdüğün için çok teşekkür ederim.
Sen getirmeseydin motor şimdi kim bilir nerede yeni sahibinin kapısında duruyor olacaktı. Seninle de konuştuğumuz gibi satmak hiç içimden gelmiyordu.

Merhaba arkadaşlar, cemin yanından anca gelebildim :)
Öncelikle cem, cenk ve nişanlısı müthiş insanlar. Buradan tekrar teşekkür ederim kendilerine. Bankacıya selam söyleyin :mrgreen:

Oğuz uzun zamandır tanışmak istediğim süper bir adam sonunda bir araya gelebildik. Bende güzel sohbetin ve herşey için çok teşekkür ederim güzel zaman geçirdik sayende :thumleft:

Bankacıda çok selam söylüyor abi :)

Ayrıca,

Fuar konusuna gelince tabiki markalarda,MODELLER ' de iyiydi .
Pek kimseden yazan görmedim aksesuar kısmına baktığımızda ise daha ucuz fiyatlar ve daha çok parça bulabileceğimi düşünüyordum. Yinede ne aradıysam gördüm ihtiyacım olacak şeylerin hepsine ulaşabildim.

Bence herşey güzel :)

Fuar güzeldi ve Ducati bana çıktığında resimleri sizin ile bu konu altında paylaşırım :queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

Vay Cenk sonunda motoruna kavuştu kara kara düşünüyordu nasıl getirecem diye :)

Aynen Serhat ya sorma evde sinir krizi geçirdiğim günler sona erdi artık GAS GAS GAS DANS DANS DANS :bounce:

:pl:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd....720/1962887_10152205733523236_811331948_n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------

Platonik oldum :mrgreen: (PARANTEZ)

CEM BRAVO SANA İZMİR MT BAŞKANLIĞINI HAKEDİYORSUN.TEBRİKLER GERÇEKTEN.:cat: HER AÇIDAN .. MESELA BEN O FOTOĞRAFLARDAN BAĞZILARINI ÇEKTİRSEYDİM GECE BALKONDA YATTIYDIM VALLAH.:sunny:

Senin adına Güzel bir hafta sonu olmuş bu sene gidemediğim fuarı sayende resimlerle yaşamış oldum emeğine sağlık...

İzmir İl Temsilcisi
Cem çılgınsın sen! :D
Bravo dostum inanamadım gerçekten. Oğuzla bi fotoğraf çekilseydiniz keşke.
Kaç saat sürdü yol?

Dostum oguz her karede var zaten bak şu bereli eleman oguz :cherry:

Vallaha öglen 12-1 gibi çıktım akşam 9da ordaydım sanırım

Cem fotoğraflar herşey çok güzel ama en güzeli de o kadar yol yapıp arkadaşın motorunu kendisine ulaştırmanmış. Tekerine sağlık.

İzmir İl Temsilcisi
Güzel rapor için teşekkürler cem :)
motorlar hakkaten güzelmiş :queen:
Şu pulsara aklım takıldı
acaba alsammı diyorum

Hacı senin dergiyi aldım istanbuldan getiriyorum sana :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

Cem fotoğraflar herşey çok güzel ama en güzeli de o kadar yol yapıp arkadaşın motorunu kendisine ulaştırmanmış. Tekerine sağlık.

Haklısınız en güzel yönüde bu gezinin o oldu. teşekkürler iyi dilekleriniz için :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Cem bordo, kırmızı gibi bi suzuki görmüştük. Altın elbiselininmi bu acaba demiştin hani...

Sordum abi barkına, onun motoruymuş :) RR'da barışınmış. Biraz daha turlasaydık arkadaşların bütün eski motorları görücektik heralde :mrgreen:

Aynen dostum iyi tahminleme yapmışız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

CEM BRAVO SANA İZMİR MT BAŞKANLIĞINI HAKEDİYORSUN.TEBRİKLER GERÇEKTEN.:cat: HER AÇIDAN .. MESELA BEN O FOTOĞRAFLARDAN BAĞZILARINI ÇEKTİRSEYDİM GECE BALKONDA YATTIYDIM VALLAH.:sunny:

Teşekkür ederim erdogan abi artık ilerleyen senelerde inş birlikte gideriz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Güzel anlatım güzel resimler eline sağlık:) Z1000'ne bayıldım.

Z1000'e bizde bayıldık sanki bu dünyadan degil gibiydi :)

al benden de o kadar :D ben daha evlenmedim yaza evlencem de böyle resim çekilseydim alacağım tepki git onlarla evlen şeklinde olurdu :D ablaların bi kısmı hakkaten iyiydi :D
bi tanesi de incecik bişeydi, bildiğiniz buff giymişti üstüne :D castrol ün kırmızı buff larından tişort niyetine :D

10003548_10152205733173236_287719942_n.jpg

,bu foto, sanatsal mı desem ne desem bilemedim çok beğendim açıyı da motoru da mankeni de herşeyiyle, ducatiye versen yeridir :)

Son düzenleme:
ilk defa gitmediğim fuarı sayende gördüm eline sağlık !!

gitmeye gerek kalmadı la sagolasın cem resimler çok güzel. Bajaj'ı cok merak ettım dogrusu yollarda gorsek bı an önce de deneme sansımız olsa...

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
helal cem:) iyi gazlayıp gitmişsin, zamanımız olsaydı biz de takılacaktık peşine artık başka sefere.
oralara gittin buraları fuarlar ettin :) saolasın paylaştığın için. şu hava düzelsede bi upuzun yollara çıksak, iştah katıyosun bizlere!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bajaj boxer dan bahseden olmamış

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Elinize emeğinize sağlık.
İzmir den vapura girişe kadar yol kaç saat sürdü ?
Şimdiden teşekkürler. Devamını bekliyoruz...

İzmir İl Temsilcisi
Elinize emeğinize sağlık.
İzmir den vapura girişe kadar yol kaç saat sürdü ?
Şimdiden teşekkürler. Devamını bekliyoruz...
öglen 12de cıktım akşam 9 civarı istanbuldaydım.

Vapura varış saatimi hatırlamıyorum ama sanırım 5 saat sürdü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Cenk sagol dostum teşekkür ederim senin gibi bir dost kazandıgıma seviniyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrikler hem böyle güzel bir seyahati scooter ile yaptığın için hem de fuar fotoğrafları için. haftasonu hastalandığım için fuara gidememiştim fotolar sayesinde gitmiş kadar olduk. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar