Merhaba arkadaşlar, cemin yanından anca gelebildim
Öncelikle cem, cenk ve nişanlısı müthiş insanlar. Buradan tekrar teşekkür ederim kendilerine. Bankacıya selam söyleyin :mrgreen:
Vay Cenk sonunda motoruna kavuştu kara kara düşünüyordu nasıl getirecem diye![]()
l:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd....720/1962887_10152205733523236_811331948_n.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Cem çılgınsın sen!![]()
Bravo dostum inanamadım gerçekten. Oğuzla bi fotoğraf çekilseydiniz keşke.
Kaç saat sürdü yol?
Güzel rapor için teşekkürler cem
motorlar hakkaten güzelmiş :queen:
Şu pulsara aklım takıldı
acaba alsammı diyorum
Cem fotoğraflar herşey çok güzel ama en güzeli de o kadar yol yapıp arkadaşın motorunu kendisine ulaştırmanmış. Tekerine sağlık.
Cem bordo, kırmızı gibi bi suzuki görmüştük. Altın elbiselininmi bu acaba demiştin hani...
Sordum abi barkına, onun motoruymuşRR'da barışınmış. Biraz daha turlasaydık arkadaşların bütün eski motorları görücektik heralde :mrgreen:
CEM BRAVO SANA İZMİR MT BAŞKANLIĞINI HAKEDİYORSUN.TEBRİKLER GERÇEKTEN.:cat: HER AÇIDAN .. MESELA BEN O FOTOĞRAFLARDAN BAĞZILARINI ÇEKTİRSEYDİM GECE BALKONDA YATTIYDIM VALLAH.:sunny:
Güzel anlatım güzel resimler eline sağlıkZ1000'ne bayıldım.
CEM BRAVO SANA İZMİR MT BAŞKANLIĞINI HAKEDİYORSUN.TEBRİKLER GERÇEKTEN.:cat: HER AÇIDAN .. MESELA BEN O FOTOĞRAFLARDAN BAĞZILARINI ÇEKTİRSEYDİM GECE BALKONDA YATTIYDIM VALLAH.:sunny:
ilk defa gitmediğim fuarı sayende gördüm eline sağlık !!
gitmeye gerek kalmadı la sagolasın cem resimler çok güzel. Bajaj'ı cok merak ettım dogrusu yollarda gorsek bı an önce de deneme sansımız olsa...
öglen 12de cıktım akşam 9 civarı istanbuldaydım.Elinize emeğinize sağlık.
İzmir den vapura girişe kadar yol kaç saat sürdü ?
Şimdiden teşekkürler. Devamını bekliyoruz...
Fuara gitmiş kadar olduk, yine harikasın Cem abi![]()