V-strom duruyormu ?
Hayırlı olsun, ilk vitesli motor hayalim drift ile başlamıştı. Aniden Cbr250r da buldum kendimi scooteri satıp .
Şimdide V-strom düşünüyorum.
Metaller çiniden biraz kaliteli plastikler hemen hemen çinliyle aynı, her parçann birleşiminde 2-3 mm boşluklar falan var, bu motosiklet jet motorlu olup uçsada bu parayı ben asla vermem.
Şu fiyattan sadece son hızı veya tipi önemseyen biri alırsa pişman olmayabilir geri kalan herkes benim şasi fikrimdir pişman olabilir :/
(Hero ların kalitesi Bajajlardan daha üstündü, gören herkes direk anlar.)
Vstrom duruyor. Küçük motosiklet ihtiyacı için aldım. Aslında aklımda 250 lik bir motor vardı pulsar gibi ama kısmet.
7900 fiyatı kesin değil ama 7371 tl de kesin değil. Burdaki yetkili zam gelir dolara endeksli dedi. Her neyse. Şemsiyeyi zorlamayın.
rebel_punto sen motor aldığını belirtmişsin konu bajaj a geçmiş tartışmaya dönmüşhayırlı olsun güle güle kullan bakımları güzel yapılınca sorun çıkarmıyor genelde mondialler
son yılların en feci yorumunu yazmışın maalesef ve maalesef.parayı hakeder mi binmedim direkt hakeder desem yalan olur ama brembo frenli,bosch enjeksiyonlu,1 lt ile 40 km den fazla yapan ,son hızı 150 yi bulan bir makinadan bahsederken az yavaş salla ...yazık be hero modellerini de gördük şasi kaynağınını hiç mi gören olmadı ,ayak marşının şekilsizliğini demi gören olmadı.yuh be arkadaş yazıklar olsun .sen fikirden ziyade başka amaçla yazmışsın belli ki...Metaller çiniden biraz kaliteli plastikler hemen hemen çinliyle aynı, her parçann birleşiminde 2-3 mm boşluklar falan var, bu motosiklet jet motorlu olup uçsada bu parayı ben asla vermem.
Şu fiyattan sadece son hızı veya tipi önemseyen biri alırsa pişman olmayabilir geri kalan herkes benim şasi fikrimdir pişman olabilir :/
(Hero ların kalitesi Bajajlardan daha üstündü, gören herkes direk anlar.)
Yvauzghyan
son yılların en feci yorumunu yazmışın maalesef ve maalesef.parayı hakeder mi binmedim direkt hakeder desem yalan olur ama brembo frenli,bosch enjeksiyonlu,1 lt ile 40 km den fazla yapan ,son hızı 150 yi bulan bir makinadan bahsederken az yavaş salla ...yazık be hero modellerini de gördük şasi kaynağınını hiç mi gören olmadı ,ayak marşının şekilsizliğini demi gören olmadı.yuh be arkadaş yazıklar olsun .sen fikirden ziyade başka amaçla yazmışsın belli ki...
Senin zihinsel engelli olduğuna tam kanaat getirdim şimdi. Toplumdan soyutlamak kolay, ama ben ne yapıp edip seni de bu topluma kazandıracağım merak etme. :mrgreen:
Hoş geldin mühendis bey...senden zaten böyle bir cvp beklenirdi-tahsilli sin sonuçta-fakat motor cahilisin...:wiinkk:
Senin zihinsel engelli olduğuna tam kanaat getirdim şimdi. Toplumdan soyutlamak kolay, ama ben ne yapıp edip seni de bu topluma kazandıracağım merak etme. :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Adam altına Honda yada Yamaha aldığı zaman gerisi zaten hep tüh kaka.
Senin CBR'ına biz kötü demedik zaten. Ortada bir mal var bir de fiyatı var. Öteki tarafta akıl var mantık var.
Emre Abi vergi sistemini anlayacam diye devreleri yaktı bu sitede. Her ne yaparsan yap o motorun fiyatı bu ülkede 12.500 lira olmaz. Bariz bir şekilde fiyat şişirmesi var. Ama adam kendisi o parayı o motora verdi ya, muadillerine illaki laf atacak.
Hadi çin mallarını pervasızca yere vurdular ki Honda baş edemeyip kendisi de ithal etti 2 tane halis mulis çinli, hatta bir tanesini zihinsel engelli bir arkadaşımıza hediye etmişler, Bajaj'a da laf attılar. Plastiği CBR dan kötüymüş. E zaten birisi 12500 birisi 7300. arada 5200 lira var. Bu yorumları yapanların yatacak yeri yok.