o zaten ödemek istiyor ama şimdi 100 lira içinde arada para muhabbeti olsun istemiyorum, olay o.
Kardeş, deviren kişinin dayın olduğuna emin misin?
o zaten ödemek istiyor ama şimdi 100 lira içinde arada para muhabbeti olsun istemiyorum, olay o.
Kardeş, deviren kişinin dayın olduğuna emin misin?
Hasarın durumuna göre kaportacıda çekiçlenebilir! Becerikli usta bulursan bayağı çözüyor sorunu. Bir de autoking gibi yerler var. Boyasız tamir! Onları da bir araştır.
inan bana motorumu ne kadar sevdiğimi bilsen vay halinelik bir durum olmadığını anlarsın, karım kızım yok ama sevgilim motorumu kıskanıyor diyebilirim : )).
bence değiştirme daha düşer kalkarsın yatarsın edersin. Çok büyük bir hasar göremedim ben böyle devam et bir süre daha uzun vadede değiştirmeyi düşün. Geçmiş olsun
Bakın ben en kibar şekilde yazmıştım. Sizin söylediğiniz şeyin bir ucu da "motorunu arkadaşına veren kişi karısnı kızını da verir demek"e çıkıyor. Söylediğiniz şey hem kadınları küçümsüyor hem de motorunu eşinden dostundan esirgemeyen insanlara büyük hakaret içeriyor.
Kız arkadaşım benim de motorumu kıskanıyordu, çünkü çok ilgi gösteriyordum ve seviyordum. Ama motorumun mal olduğunu unutmuyorum, arkadaşlarım rica ettiğinde anahtarı uzatıyorum, "sana bişey olmasın, dikkat et" diyorum.
Arada dağlar kadar fark yok çünkü aynı kefeye konulacak şeyler değil bunlar....
sene 2006 ilk Nokia 6630i telefon almıştım sıfır.
İbrahim diye arkadaşım var. verdim .... çotak yerde...
Sene 2012 Honda Fizy aldım sıfır.
İbrahim yine yanımda.verdim.... çotak yerdeyiz...
Sene 2014...
İbrahim'e bişi verirmiyim...
Honda 600F varken, bir tur atayım diyenlere cevabım;
- 14 bin lirayı getir. Sağlam gelirsen geri veririm.