Kardeşim gerçekten çok teşekkür ederim, biraz geç cevapladım kusura bakma, çok yoğunum bu günlerde... O kadar iyi olduki anlatamam...![]()
Sanki başka bir motora biniyorum, uzun yol için çok rahat edeceğim inşallah. Havalar biraz ısınsın diye merakla bekliyorum şuan![]()
Sevindim, güle güle kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Slm arkadaşlar cbx250 ile aranıza yeni katıldım, motorun boyası çok atmış, sizce onu boyattırırsak orjinal rengi gibi olurmu ve viyatı ne kadar olur
Ali hiç uğraşma şu ürünü al derim. Koçtaş gibi yerlerden uyguna bulursun. Sonuç muhteşem oluyor. 1 yıldır ara ara kullanıyorum hala bitiremedim: turtle wax teflon katkılı sıvı cila: http://www.turtlewaxturkiye.com/index.php/fg2634-boya-koruyucu-wax-sivi-ptfe.html
Boya konusu bildiğin kazık. 450-500 TL fiyatlar almıştım ve yuh demiştim. Boyayacakları bir depo, 2-3 parça grenaj havyan gibi fiyat çekiyorlar. "Motosiklet hobi işi, kazıklayalım" mantığı. Bir de bizim boyaların altında gümüş benzeri parlak bir astar var. Boyanın canlı olmasını sağlayan bu. Benimki orijinal elma şekeri mesela. Boyacı usta, doğrudan elma şekerine boyanırsa böyle parlak olmayacağını söylemişti.
Bir de boyama sonrası depo logo etiketlerini bulsan bile depo kafalarındaki etiketleri bulman güç. Çok uğraşır yıpranırsın bir de satarken millet boyalı diye ayak yapar. Orijinal boyayı bahsettiğim kaplumbağa ürünüyle elden geçir, içine sinmezse buraya gel yine
Son düzenleme: