Tazy, çok uzun boylu bir çift değilseniz beklentilerin ve bütçenle CBF250'yi tarif ediyorsun. CBF150'nin iki katı beygir ve torku yolculu sürüşte sizi mutlu edecektir. Inazuma şu anda 12.500 TL gibi. CBF250 düşünürsen mutlaka 6.000 ve üzeri bak derim. Çünkü 5.000 civarı alıyorsan aradaki fark inan bana senden çıkacak. Bende böyle oldu. Lastikler, zincir ve dişli seti bu açığı kapatmaya yetti. Orta sehpa, arka çanta gibi eksikler de varsa yatırımın 1.500 TL'yi bulur. Alacağın motorda bunlar mutlaka kusursuz olsun. Bir de ustalarla uğraşma, zamanından gitmesin. Varsın biraz pahalı olsun. Ben büyüteceğim için motorumu bugün ilana koyuyorum. Buradan da paylaşırım. Benimki ilk sahibinin garajındaki 2. motoruydu. 2008 trafik çıkışlı olmasına rağmen 15 bin km'de aldım. 2 yılda daha çok haftasonları binerek 23.700 km'ye getirdim. Sen düşün

2005-2006 trafik çıkışlı olup 20 binde olanlar ağırlıklı KM'si oynanmış olanlar. Gerçek KM'leri 40-60 bin bu makinaların. Gerçekten 20 bin km'de olsalar ışıl ışıl, cam gibi olmaları lazım ama öyle değiller. Çok temiz olanlar 30 - 40 bin km civarında ve fiyatları 6.000 TL ve üzeri. Özetle boyunuz çok uzun değilse temiz düşünebilirsiniz.