eyvallah bi sorum daha var gy5 ile gy6 arasındaki fark nedir?
GY5 ile GY6 arasında çok fark yok GY5 Max. Güç 10,5 kw/8000r/min Max. Tork 14,5 N.m/6500r/min GY6 Max. Güç 12 kw/8000r/min
Max. Tork 13.8 N.m/6500r/min GY6 şu anda sitesinde yok GY5 i koymuşlar siteye üretim yerleri farklı olabilir. GY6 ön amortisörleri ters helezon GY5 düz sanırım ayrıca gösterge paneli vb farklı
Motosikletime led sis farı montajını nasıl yapabilirim. Önerebileceğiniz aküyü yormayan led far var mı ..?
Benimde benzer sorunum var farı değiştirmek istiyorum. skyteam yuvarlak far korumasının ölçüsü iyi gibi yuvarlak led far bulunursa güzel olur.
Ayrıca GY-6 arka dişli ölçüsünü bilen var mı ? arka dişliyi büyütmek yada ön dişliyi küçültmek mümkün mü? konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim .
ilk başta benimkinin de arka freni birkaç kez basınca takılı kalıyordu, arka fren merkezini fabriada ters takmışlar serviste düzeltildi. sizinkinde de merkezle alakalı bir problem olabilir.Motorla giderken arka tekerden bir sürtme sesi meydana geliyor, ilk aldığımda da yapmıştı, arka bilye dağıtmış değiştirdiler ve düzelmişti..
Ama bu sefer hem servisine, hem de başka bir tamirciye götürmeme rağmen sorunu bulamadılar, tekrar bilyeler değişti, arka balata söküldü yayı kırılmış temizlenip yapıldı, ama ses gene de ara sıra tekrarlayıp duruyor...
Ben bir tek ilk aldığımda fulleyebilmiştim![]()