Lifan Lifan 200 GY-6 Cross kullanıcıları

fullemek det oluyor :queen:

hem maddi hemde manevi,

araziye cıkarkende fazla yakıt almıyordum.

hem agırlık oluyor, hemde motoru yatırınca akma olabiliyordu diye
Aynen arazide devrilince benzin akıyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

O zaman, ortalama bir depo ile 350 km civarı yol mümkün görünüyor. Bir gün düz yolda denemek lazım, ama yolda kalma korkusu ağır basıyor...

ana depon bittiğinde yedeğe al 40-60 km yedekte gidebilirsin ki o kadar mesafede benzinci bulursun.

Geçen gün uzun yolda iki kere başıma geldi...Motor giderken aniden stop ediyor ve duruyor, debriyaj, fren yapıp kenara yanaşıyorum. Allah'tan
arkamdan araba gelmiyordu... Lambalar yanıyor, ama motor 10 dakika bekledikten sonra tekrar çalışıyor. Tamirci elektrik bobininin değişmesi gerektiğini söyledi...Ufaklık yine masraf açtı....

Merhaba arkadaşlar, bizim motorun zincir dişli ebatı nedir ? arkaya 2 boy küçük dişli takacağım.

DKN

daha alamadım yahu. buradan hasret gideriyorum :)

merhaba uçangaplumbağa bende uzun süre boxer düşündüm ama ne alırsam alıyım kafamda hep cross motor düşüncesi olacağına kanaat getirdim :) şimdi ilk soru benden. lifan shalter ile gy200 arasında ne fark var ?

merhaba uçangaplumbağa bende uzun süre boxer düşündüm ama ne alırsam alıyım kafamda hep cross motor düşüncesi olacağına kanaat getirdim :) şimdi ilk soru benden. lifan shalter ile gy200 arasında ne fark var ?

motorları cok yakın hatta aynı
ancak sasede ve görselde farklar var

öğrendiğim kadarıyla shalter eski seri. görünüm olarak farklar var yani. motorları aynı olabilir.
shalter'in göstergesi analog, stop lambası normal
xplore de gösterge dijital stop lambası led daha çılgın bir görüntüsü var.
bir de xplore yurt dışında spor moto olarak da satılıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

ben cross motoru şehir içinde kullanmak için istemiyorum zaten.
o lastikler o boyla sıkıntı olur gibi geliyor.

boxer kenarda duracak crossla da dağ bayır gezmek istiyorum.
boxer şehir içinde gerçekten çok güzel bir motosiklet,
hem güçlü hem az yakıyor hem de konforlu, güven veren bir sürüş dinamiği var.

DKN

motorları cok yakın hatta aynı
ancak sasede ve görselde farklar var

motorları konusunda hiç bilgim yok. kaç bin km sorunsuz gider en çok kafama takılan soru.. şase ve görsel olarakta shalter daha çok uzun yol endurosu gibi görünüyo diğeri pek hoşuma gitmedi.

uçankaplumbağa: xplore de dijital olması güzel birşey ama shalterı beğendim. daha sonra stop lambasını kendim led yaparım belki. yüzde 90 şehir içi kullanıcam ama yollarımız arazi gibi zaten :) dağa bayıra çıkmaya ihtiyaç duyacağımı pek sanmıyorum

x plore 200 m kullanıcısı olarak ben kendilerinden çok memnunum :) sizlere tavsiyem ön fren kaliperini maşaya tutan bağlantı vidalarını söküp elektrikçilerin kullandığı bantı sarıp, tekrar vidaları takın , ön fren diskinden dolayı titreşim neticesinde frene yaptığınız basınç o vidaların gevşemesine sebep oluyor, bu işlemden sonra bende sorun yok . :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar